Regio

Professioneel vertaalbureau Architekst viert 20ste verjaardag.

MOREGEM -

Architekst, opgericht in 2000, kan terugblikken op twee decennia in het bedrijfsleven. Het vertaalbureau dat gevestigd is in Moregem, België, biedt vertaaloplossingen voor internationale bedrijven en levert diensten aan bedrijven die gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en daarbuiten.

Aangezien de internationale handel is toegenomen en steeds meer ondernemingen overzee willen kopen en verkopen, zijn vertaaldiensten de laatste 20 jaar steeds belangrijker geworden. Architekst heeft gewerkt met een enorm divers scala aan klanten, waarbij de activiteiten zijn uitgebreid en nieuwe diensten zijn toegevoegd in lijn met de groeiende vraag.

Organisaties en bedrijven die te maken hebben met internationale klanten en investeerders hebben behoefte aan eersteklas vertaaldiensten. Nauwkeurige vertalingen zijn van vitaal belang en daarom net wordt steeds vaker een beroep gedaan op een vertaalbureau met de nodige ervaring. Architekst beschikt over een ervaren team van linguïsten en levert vertaaloplossingen in meer dan 140 talen. Het vertaalbureau begrijpt het belang van het maken van de juiste eerste indruk en het bieden van een eersteklas service aan klanten. Elke klant heeft toegang tot een pool van native speakers en een toegewijde projectmanager.

Architekst diensten

Architekst is een vooruitstrevend bedrijf en biedt een brede waaier professionele diensten aan, waarbij wordt samengewerkt met klanten uit erg uiteenlopende sectoren. Het bedrijf biedt vertaaloplossingen voor ondernemingen uit de juridische sector, de reissector, voor voedselverwerkende bedrijven en het vertaalbureau biedt eveneens gespecialiseerde vertaaldiensten aan voor bedrijven uit technische en medische sectoren.

Naarmate het internet belangrijker is geworden, heeft vertaalbureau Architekst ingespeeld op de toegenomen vraag naar het vertalen van online content en wordt websitelokalisatie aangeboden. Bedrijven genieten de mogelijkheid hun website of webshop direct in hun CMS te laten vertalen.

Architekst biedt ook voice-over- en ondertitelingsdiensten aan, waarbij de expertise van moedertaalsprekers wordt ingezet voor audio- en ondertitelingsprojecten voor film en tv, online content, promotionele videoclips en trainings- en educatief materiaal.

Het vertaalbureau biedt ook transcriptie aan, of het omzetten van audio naar tekst.

Naast het leveren van nauwkeurige en accurate vertalingen, biedt het bedrijf een totaaloplossing aan op het vlak van bestandslayout. Vertaalde bestanden worden volgens de hoogste normen gereproduceerd en zijn een perfecte weerspiegeling van de originele versies.

20 jaar Architekst

2020 is de 20ste verjaardag van Architekst, een modern bedrijf dat zich heeft aangepast en ontwikkeld om diensten te leveren waar wereldwijd vraag naar is. Door de uitbreiding van Architekst is de servicelijst gegroeid en is het netwerk van vertaalexperts en -klanten ook gediversifieerd. Ondanks de groei heeft Architekst zijn kernwaarden behouden, door een flexibele, aanpasbare, klantgerichte en gepersonaliseerde service te bieden aan zowel kleine bedrijven als aan de grootste merken ter wereld. Van algemene teksten tot lange documenten met technische informatie, het Architekst-team gaat uiterst zorgvuldig te werk bij elke opdracht. Het doel is altijd geweest om meer te bieden dan alleen foutloze vertalingen. Klanten krijgen maatwerk geleverd en elke klant heeft toegang tot een projectmanager, die zorgt voor een naadloze communicatie en een persoonlijk tintje.

Over Architekst

Architekst is een innovatief vertaalbureau dat zich richt op internationale klanten in een breed scala aan industrieën en sectoren. Het Architekst-team biedt professionele vertaaldiensten aan, naast opmaak- en ontwerpdiensten, transcriptie en ondertiteling, en bestaat uit moedertaalsprekers die over technische en taalkundige expertise beschikken en een passie hebben voor wat ze doen.

Bron: Foto©Architekst

Bekijk Ook

BREAKING

Meer dan 5% te snel op verkeersveilige dag in Eeklo

EEKLO - Jaarlijks wordt in Oost-Vlaanderen eind februari een verkeersveilige dag gehouden. Ook de politie Meetjesland werkte vrijdag mee.

BREAKING

Nu maandag gemeenteraad in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt de gemeenteraad nu maandag samen geroepen. Op de agenda in openbare zitting staan 55 punten.

BREAKING

Morgen geen wedstrijd AA Gent tegen Club Brugge

GENT - Er zal morgen zondag niet gevoetbald worden in de Ghelamco Arena in Gent. Op vraag van Club Brugge wordt de wedstrijd uitgesteld.

BREAKING

Ook Krachtbalclub Male krijgt kunstgrasveld

MALE - Ook Krachtbalclub Male krijgt nu een kunstgrasveld na het voetbal. Op die termijn kunnen ze in alle weersomstandigheden hun trainingen en wedstrijden afwerken.

BREAKING

Dit weekend spoorwerken tussen Mol en Hasselt

MOL/HASSELT - Tussen Mol en Hasselt is het spoorverkeer dit weekend onderbroken voor werken aan de sporen.

BREAKING

Hinder op het spoor na aanrijding in Ruisbroek

RUISBROEK - Op de spoorlijnen Brussel Zuid - Halle en Brussel Zuid - Lille Europe (HST) zal er nog tot 14 uur vanmiddag het treinverkeer onderbroken zijn. 

BREAKING

Oproep voor schoorsteenbrand in Koekelare

KOEKELARE - De brandweer werd vrijdagavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Eernegemstraat. Passanten hadden rookvorming gezien boven een schouw.

BREAKING

Rijbewijs meteen ingetrokken na ongeval in Menen

MENEN - De voorbije nacht heeft de politie een rijbewijs ingetrokken van een 25 jarige man. Hij was uit de bocht gegaan met zijn wagen.  

BREAKING

Rioleringswerken in Oedelem starten op 9 maart

OEDELEM - Van 9 maart tot 2 april zullen er rioleringswerken uitgevoerden worden. Het verkeer zal beurtelings geregeld worden door middel van lichten. Tegen 2023 moeten alle werken klaar zijn. 

BREAKING

Brandweer krijgt nieuwe kazerne in Evergem

EVERGEM - De brandweer van Evergem krijgt een nieuwe kazerne. Intussen verhuist de brandweerpost van Wondelgem naar Evergem  

Bekijk meer gerelateerde artikels