Regio

Professioneel vertaalbureau Architekst viert 20ste verjaardag.

MOREGEM -

Architekst, opgericht in 2000, kan terugblikken op twee decennia in het bedrijfsleven. Het vertaalbureau dat gevestigd is in Moregem, België, biedt vertaaloplossingen voor internationale bedrijven en levert diensten aan bedrijven die gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en daarbuiten.

Aangezien de internationale handel is toegenomen en steeds meer ondernemingen overzee willen kopen en verkopen, zijn vertaaldiensten de laatste 20 jaar steeds belangrijker geworden. Architekst heeft gewerkt met een enorm divers scala aan klanten, waarbij de activiteiten zijn uitgebreid en nieuwe diensten zijn toegevoegd in lijn met de groeiende vraag.

Organisaties en bedrijven die te maken hebben met internationale klanten en investeerders hebben behoefte aan eersteklas vertaaldiensten. Nauwkeurige vertalingen zijn van vitaal belang en daarom net wordt steeds vaker een beroep gedaan op een vertaalbureau met de nodige ervaring. Architekst beschikt over een ervaren team van linguïsten en levert vertaaloplossingen in meer dan 140 talen. Het vertaalbureau begrijpt het belang van het maken van de juiste eerste indruk en het bieden van een eersteklas service aan klanten. Elke klant heeft toegang tot een pool van native speakers en een toegewijde projectmanager.

Architekst diensten

Architekst is een vooruitstrevend bedrijf en biedt een brede waaier professionele diensten aan, waarbij wordt samengewerkt met klanten uit erg uiteenlopende sectoren. Het bedrijf biedt vertaaloplossingen voor ondernemingen uit de juridische sector, de reissector, voor voedselverwerkende bedrijven en het vertaalbureau biedt eveneens gespecialiseerde vertaaldiensten aan voor bedrijven uit technische en medische sectoren.

Naarmate het internet belangrijker is geworden, heeft vertaalbureau Architekst ingespeeld op de toegenomen vraag naar het vertalen van online content en wordt websitelokalisatie aangeboden. Bedrijven genieten de mogelijkheid hun website of webshop direct in hun CMS te laten vertalen.

Architekst biedt ook voice-over- en ondertitelingsdiensten aan, waarbij de expertise van moedertaalsprekers wordt ingezet voor audio- en ondertitelingsprojecten voor film en tv, online content, promotionele videoclips en trainings- en educatief materiaal.

Het vertaalbureau biedt ook transcriptie aan, of het omzetten van audio naar tekst.

Naast het leveren van nauwkeurige en accurate vertalingen, biedt het bedrijf een totaaloplossing aan op het vlak van bestandslayout. Vertaalde bestanden worden volgens de hoogste normen gereproduceerd en zijn een perfecte weerspiegeling van de originele versies.

20 jaar Architekst

2020 is de 20ste verjaardag van Architekst, een modern bedrijf dat zich heeft aangepast en ontwikkeld om diensten te leveren waar wereldwijd vraag naar is. Door de uitbreiding van Architekst is de servicelijst gegroeid en is het netwerk van vertaalexperts en -klanten ook gediversifieerd. Ondanks de groei heeft Architekst zijn kernwaarden behouden, door een flexibele, aanpasbare, klantgerichte en gepersonaliseerde service te bieden aan zowel kleine bedrijven als aan de grootste merken ter wereld. Van algemene teksten tot lange documenten met technische informatie, het Architekst-team gaat uiterst zorgvuldig te werk bij elke opdracht. Het doel is altijd geweest om meer te bieden dan alleen foutloze vertalingen. Klanten krijgen maatwerk geleverd en elke klant heeft toegang tot een projectmanager, die zorgt voor een naadloze communicatie en een persoonlijk tintje.

Over Architekst

Architekst is een innovatief vertaalbureau dat zich richt op internationale klanten in een breed scala aan industrieën en sectoren. Het Architekst-team biedt professionele vertaaldiensten aan, naast opmaak- en ontwerpdiensten, transcriptie en ondertiteling, en bestaat uit moedertaalsprekers die over technische en taalkundige expertise beschikken en een passie hebben voor wat ze doen.

Bron: Foto©Architekst

Bekijk Ook

BREAKING

Sluis pakt uit met eindejaarsactie

SLUIS (NEDERLAND) - In het winkelstadje Sluis waar de winkels zeven dagen op zeven open zijn, pakken ze van 3 tot 31 december uit met een eindejaarsactie. Bij aankoop van minstens 2,50 euro krijgt u een lot voor deelname aan de tombola.  

BREAKING

Brugge Local Friday met morgen tal van mooie kortingen en geschenken

BRUGGE - In Brugge pakken ze morgen vrijdag uit met de Brugge Local Friday. Ze spelen daarbij in op de Black Friday waarop heel wat ondernemers inspelen. De stad Brugge heeft de deelnemende zaken opgelijst met een overzicht wat je morgen extra mag verwachten bij aankoop in de winkel of online aankoop bij de lokale handelaar.       

BREAKING

De Lijn en Fluvius gaan samen werken

VLAANDEREN - De Lijn en Fluvius gaan in de toekomst samenwerken voor de laadinfrastructuur voor hun elektrische bussen.

BREAKING

Rederij Wallenius start in januari met nieuwe lijn vanuit Finland en Zweden

ZEEBRUGGE - De Rederij Wallenius start vanaf januari 2021 met een nieuwe lijn op Zeebrugge. Het gaat onder meer over het transport van papierrrollen.

BREAKING

Vanaf morgen tramlijn 3 onderbroken tussen Linkeroever en Melsele

ANTWERPEN/MELSELE - Op de tramlijn 3 zal het tramverkeer vanaf morgen 27 november tot 22 december onderbroken zijn tussen Linkeroever - Zwijndrecht en Melsele. 

BREAKING

Half miljoen euro voor heraanleg Minnewaterpark

BRUGGE  - De stad Brugge trekt een half miljoen euro uit voor het Minnewaterpark. De werken starten in september volgend jaar en duren tot in april 2022.  

BREAKING

Eindejaarsactie van handelaars in Jabbeke

JABBEKKE - De Raad voor Lokale Economie pakt in Jabbeke uit met een eindejaarsactie bij de handelaars. Van 1 decemer tot en met 31 januari kan je uw kasticket voorzien van naam en telefoonnummer. Je mag het droppen in de bus bij de handelaars.

BREAKING

Harmonie Bassevelde huldigde verdienstelijke muzikanten

BASSEVELDE - De Harmonie van Bassevelde moest het voorbije wekeend hun jaarlijks Ceciliafeest vieren. Het feest kon omwille van de Corona maatregelen maar het bestuur was van oordeel dat de gevierde muzikanten een thuis bezoek zouden krijgen met geschenk. 

Bekijk meer gerelateerde artikels