Regio

Professioneel vertaalbureau Architekst viert 20ste verjaardag.

MOREGEM -

Architekst, opgericht in 2000, kan terugblikken op twee decennia in het bedrijfsleven. Het vertaalbureau dat gevestigd is in Moregem, België, biedt vertaaloplossingen voor internationale bedrijven en levert diensten aan bedrijven die gevestigd zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België en daarbuiten.

Aangezien de internationale handel is toegenomen en steeds meer ondernemingen overzee willen kopen en verkopen, zijn vertaaldiensten de laatste 20 jaar steeds belangrijker geworden. Architekst heeft gewerkt met een enorm divers scala aan klanten, waarbij de activiteiten zijn uitgebreid en nieuwe diensten zijn toegevoegd in lijn met de groeiende vraag.

Organisaties en bedrijven die te maken hebben met internationale klanten en investeerders hebben behoefte aan eersteklas vertaaldiensten. Nauwkeurige vertalingen zijn van vitaal belang en daarom net wordt steeds vaker een beroep gedaan op een vertaalbureau met de nodige ervaring. Architekst beschikt over een ervaren team van linguïsten en levert vertaaloplossingen in meer dan 140 talen. Het vertaalbureau begrijpt het belang van het maken van de juiste eerste indruk en het bieden van een eersteklas service aan klanten. Elke klant heeft toegang tot een pool van native speakers en een toegewijde projectmanager.

Architekst diensten

Architekst is een vooruitstrevend bedrijf en biedt een brede waaier professionele diensten aan, waarbij wordt samengewerkt met klanten uit erg uiteenlopende sectoren. Het bedrijf biedt vertaaloplossingen voor ondernemingen uit de juridische sector, de reissector, voor voedselverwerkende bedrijven en het vertaalbureau biedt eveneens gespecialiseerde vertaaldiensten aan voor bedrijven uit technische en medische sectoren.

Naarmate het internet belangrijker is geworden, heeft vertaalbureau Architekst ingespeeld op de toegenomen vraag naar het vertalen van online content en wordt websitelokalisatie aangeboden. Bedrijven genieten de mogelijkheid hun website of webshop direct in hun CMS te laten vertalen.

Architekst biedt ook voice-over- en ondertitelingsdiensten aan, waarbij de expertise van moedertaalsprekers wordt ingezet voor audio- en ondertitelingsprojecten voor film en tv, online content, promotionele videoclips en trainings- en educatief materiaal.

Het vertaalbureau biedt ook transcriptie aan, of het omzetten van audio naar tekst.

Naast het leveren van nauwkeurige en accurate vertalingen, biedt het bedrijf een totaaloplossing aan op het vlak van bestandslayout. Vertaalde bestanden worden volgens de hoogste normen gereproduceerd en zijn een perfecte weerspiegeling van de originele versies.

20 jaar Architekst

2020 is de 20ste verjaardag van Architekst, een modern bedrijf dat zich heeft aangepast en ontwikkeld om diensten te leveren waar wereldwijd vraag naar is. Door de uitbreiding van Architekst is de servicelijst gegroeid en is het netwerk van vertaalexperts en -klanten ook gediversifieerd. Ondanks de groei heeft Architekst zijn kernwaarden behouden, door een flexibele, aanpasbare, klantgerichte en gepersonaliseerde service te bieden aan zowel kleine bedrijven als aan de grootste merken ter wereld. Van algemene teksten tot lange documenten met technische informatie, het Architekst-team gaat uiterst zorgvuldig te werk bij elke opdracht. Het doel is altijd geweest om meer te bieden dan alleen foutloze vertalingen. Klanten krijgen maatwerk geleverd en elke klant heeft toegang tot een projectmanager, die zorgt voor een naadloze communicatie en een persoonlijk tintje.

Over Architekst

Architekst is een innovatief vertaalbureau dat zich richt op internationale klanten in een breed scala aan industrieën en sectoren. Het Architekst-team biedt professionele vertaaldiensten aan, naast opmaak- en ontwerpdiensten, transcriptie en ondertiteling, en bestaat uit moedertaalsprekers die over technische en taalkundige expertise beschikken en een passie hebben voor wat ze doen.

Bron: Foto©Architekst

Bekijk Ook

BREAKING

Begin juli open wijngaardfeesten in Heuvelland

HEUVELLAND - Tijdens het weekend van 3 en 4 juli zetten tien wijngaarden van het Heuvelland de deuren open. Wijnliefhebbers kunnen in de wijngaarden de suoer wijnen uit dit gebied degusteren.   

BREAKING

Op zondag 4 juli Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Op zondag 4 juli wordt Vlaanderens grootste rommel- en prondelmarkt gehouden. Alles vindt plaats op en rond het Zand. Na het overlijden van Eric Lowyck zet Hedwig Demeulenaere de organisatie verder.  

BREAKING

Duitse toeristen blijven ook dit jaar terug weg van Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - De ganse toeristische sector in Zeeland (Nederland) leeft van de Duitse toeristen. Ze komen al jaren naar de gekende plaatsen waaronder Goes, Middelburg, Zierikzee en Domburg. 

BREAKING

Komend weekend braderie in de Smedenstraat in Brugge

BRUGGE - Komend weekend is er braderie in de Brugse winkelstraten. Ook de handelaars van de Smedenstraat nemen deel aan de braderie. 

BREAKING

Nu zondag Garnaalfeesten in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - Nu zondag worden in Oostduinkerke Bad de Garnaalfeesten gehouden. Voor het tweede jaar op een rij wordt de grote Garnaalstoet geschrapt van de kalender omwille van Coronamaatregelen. 

BREAKING

Gemengde politie actie in de strijd tegen mensensmokkel

WESTKUST/FRANKRIJK - In de Dune Dewulf werd een gezamenlijke actie gehouden van de politie Westkust met de Franse politie van Duinkerke.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Kluizen

EVERGEM - Komend weekend is er kemis in Kluizen, deelgemeente van Evergem. De foorattracties zijn open vanaf vrijdagavond. 

BREAKING

Drie keikopibissen geboren in Zoo Planckendael

MECHELEN - In de Zoo Planckendael in Mechelen pakken ze uit met een primeur. Er zijn drie noordelijke bedreigde keikopibissen geboren. Ze zijn te bewonderen in de wandelvoliière van het dierenpark.    

BREAKING

Nieuwe parking voor Interparking in Brugge

BRUGGE - In Brugge werd vandaag de nieuwe parking Ezelstraat officieel geopend. De nieuwe parking biedt plaats aan 139 voertuigen en is een opsteker voor de handelaars van de Ezelstraat en Vlamingstraat. 

BREAKING

Volledige make over van Dreamland in Veurne

VEURNE - In Veurne bestaat de Dreamland winkel dit jaar tien jaar. De winkel krijgt de komende maanden een make over. Tijdens de werken blijft de winkel open.  

Bekijk meer gerelateerde artikels