Regio

Nieuwe Carrefour Express in Sint-Andries van start

SINT-ANDRIES - Aan de Torhoutsesteenweg in Sint-Andries is de nieuwe Carrefour Express winkel vandaag gestrart. De winkel heeft een oppervlakte van 900 vierkante meter en is er gekomen op de vroegere Aldi site.  

Desiree en Bruno zullen de winkel runnen dit samen met tien medewerkers. De klemtoon ligt op verse prodcuten wat de klanten net zoeken in een buurtwinkel.  

Bron: Foto┬ęCarrefour

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag Turfhauwetocht in Lichtervelde

LICHTERVELDE -In Lichtervelde kan je vandaag naar de Turfhauwetocht voor wandelaars. Ze kunnen er kiezen tussen zes verschillende afstanden tussen 6 en 25 kilometer. 

BREAKING

Naar de markt aan zee

KUST - Aan de kust is er ook vandaag woensdag terug heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de markt in Blankenberge 

BREAKING

Kunst kijken in Merendree

MERENDREE - In Merendree, deelgemeente van Deinze, verwachten ze deze zomer terug heel wat kunstliefhebbers in het Art Center Lieve Lambrecht. 

BREAKING

Druktebarometer voor kermis in Turnhout dit jaar

TURNHOUT - In Turnhout rijden de foorhouders vandaag op voor de grote foor die nu vrijdag van start gaat. De foor duurt tot 22 augustus. Om alles in goede banen te leiden wordt dit jaar gewerkt met een druktebarometer. 

BREAKING

Driedaagse Belle Epoque Brocanterie in De Haan

DE HAAN - Vanaf morgen woensdag wordt in De Haan een Belle Epoque brocanterie gehouden. Drie dagen lang is er rommellmarkt met vintage en decoratie in het parkdomein La Potinière.   

BREAKING

Hinder richting AZ Sint-Lucas in Assebroek

ASSEBROEK - De bezoekers van het AZ Sint-Lucas in Assebroek moeten rekening houden met werken in de buurt. De werken aan de rotonde Dries-Weidestraat hebben vertraging opgelopen en zullen nog duren tot 13 augustus. 

BREAKING

Vanaf morgen hinder op N31 richting kust

BRUGGE - Vanaf morgen woensdag zal er vanaf 5 uur hinder zijn voor het verkeer richting kust. De werfzone situeert zich nu ter hoogte van de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels.  

BREAKING

Een week lang werken aan tijdelijke Kruispoortbrug

BRUGGE - Aan de tijdelijke Kruispoortbrug zijn onderhouds- en schilderwerken nodig. Die zijn gepland in de weeke van 16 tot en met 21 augustus.  

Bekijk meer gerelateerde artikels