Regio

Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers

ANTWERPEN - De Stad Antwerpen zoekt honderden vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum van Spoor Oost. Het gaat om mensen voor allerlei taken. 

Het kan gaan om stewards voor de parkings en begeleiden van de mensen, het registreren, voor ontsmetten van de arm en het toedienen van de vaccins. Er zal steeds een arts aanwezig zijn. Na de vaccinatie moet iedereen nog 15 minuten blijven.    

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Diefstal op bouwwerf in Menen

MENEN - In Menen hebben onbekenden een diefstal gepleegd op een bouwwerf aan de Lauwbergstraat in Menen.

BREAKING

Controle op illegale tewerkstelling in Kortrijks bouwbedrijf

KORTRIJK - De lokale politie van de zone Vlas heeft een controle gehouden op illegale tewerkstelling in een bouwbedrijf in Kortrijk.

BREAKING

Heroïnedealer uit Middelkerke ingerekend en voorgeleid

MIDDELKERKE/GENT - Een 36 jarige man uit Middelkerke werd door de politie ingerekend voor het dealen van heroïne. Hij werd in Gent ingerekend.  

BREAKING

Al 400 vrijwilligers voor vaccinatiecampagne in Oostende

OOSTENDE - In Oostende hebben zich al 400 vrijwilligers gemeld voor de vaccicnatiecampagne in het Kursaal. Alle Oostendenaars zullen vanaf de maand maart uitgenodigd worden voor het vaccin. 

BREAKING

Diksmuide sluit woonzorgcentra voor bezoek tot eind deze maand

DIKSMUIDE - De burgemeester van Diksmuide heeft beslist om het bezoek te verbieden aan de woonzorgcentra in de boterstad. De maatregel duurt tot en met 31 januari.  

BREAKING

Brand in woonzorgcentrum in Asse

ASSE - In een woonzorgcentrum in Asse is deze namiddag brand uitgebroken. Meteen werden heel wat brandweerwagens en ambulances ter plaatse gebracht. 

BREAKING

Auto tegen boom in Herk de Stad

HERK DE STAD - In het Limburgse Herk de Stad is vanmorgen rond half zeven een vrouw met haar wagen tegen een boom beland.    

BREAKING

Nog tot 13 februari expo Nieuwpoort by Night

NIEUWPOORT - Nog tot en met 13 februari is er in de bib van Nieuwpoort en expo met werk van Bernine Deramoudt onder de noemer Nieuwpoort by Night.

BREAKING

Cercle Brugge straks tegen Standaard om 16 uur

BRUGGE - Cercle Brugge speelt om 16 uur tegen Standaard. Het wordt een moeilijke tegenstrever. Cercle moet dringend drie punten nemen.  

BREAKING

Spoorwerken aan Brussel Noord zijn klaar

BRUSSEL - De werken aan Brussel Noord zijn achter de rug. Door een grondverzakking konden de treinen niet langer meer het station binnen rijden op sporen 3 en 4.

Bekijk meer gerelateerde artikels