Regio

Zojuist gepresenteerd: de Samsung S21

BELGIE - Vandaag werd het wachten van de liefhebbers van apparaten van Samsung beloond; de Samsung Galaxy S21 werd gepresenteerd aan het grote publiek. De introductie van het nieuwe toestel ging gepaard met de nodige verwachtingen. Welke processor heeft Samsung aan haar toestel toegevoegd? Hoe zit het met de camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra? Enzovoort. Conclusie na de presentatie van het nieuwe model: het toestel stelt zeker niet teleur. Het maakt de Galaxy S21 tot een geduchte concurrent voor andere smartphones.

Klaar voor 5G en VR-/AR-toepassingen

Iets wat direct opvalt: met de Samsung Galaxy S21 ben je klaar voor de toekomst. Het model kan gebruikt worden in combinatie met het 5G-netwerk. Dit netwerk wordt steeds breder uitgerold binnen Europa en maakt dat je straks profiteert van nog sneller internet. Perfect voor mensen, die films willen kunnen streamen via hun telefoon of tablet. Ook stelt het je in staat om via de persoonlijke hotspot van je telefoon snel te werken op een laptop.

Naast de mogelijkheid je telefoon te verbinden met het 5G-netwerk, zorgt de snelle processor dat je gebruikt kunt maken van VR- en AR-toepassingen. De verwachting is dat dit de komende tijd steeds vaker gedaan zal worden. Kijk nu bijvoorbeeld al naar de mogelijkheden om uit te proberen hoe een bepaalde plant in de woonkamer staat!

Zeer fraaie camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra

Niet alleen de snelle processor van de Samsung Galaxy S21 valt op, ook heeft de Samsung Galaxy S21 Ultra een nieuwe camera aan boord. Deze camera, waarbij de ToF-sensor vervangen is voor een 3D-dieptecamera, maakt nog scherpere beelden. Dat is niet het enige voordeel! Ook lijken de kleuren in foto’s van de Samsung Galaxy S21 Ultra realistischer te zijn dan in de foto’s van andere modellen. Perfect, wanneer je een reis gepland hebt staan voor na de corona crisis of regelmatig foto’s in de natuur maakt.

Andere verbeteringen in het toestel

De processor, de mogelijkheid om je toestel aan te sluiten op het 5G-netwerk en de verbeterde camera zijn niet de enige reden om de Galaxy S21 op Vodafone.nl te bestellen. Ook is het toestel uitgevoerd met een verbeterde accu. Het maakt dat de accu van de Samsung Galaxy S21 nog langer mee zal gaan. Er is niets vervelender dan het tussentijds moeten opladen van je mobiele telefoon. Iets wat vaak wel moet bij oudere modellen smartphones.

Bron: Foto┬ęSamsung

Bekijk Ook

BREAKING

Cercle Brugge nam zaterdag drie belangrijke punten

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge moest zaterdag Cercle Brugge spelen tegen Waasland Beveren.   

BREAKING

Brugse politie moest lockdownfeestje stil leggen

BRUGGE - In het Hotel Koffieboontje in de Hallestraat heeft de Brugse politie een lockdownfeestje moeten stilleggen. Daar waren 28 jongeren verzameld die meerdere kamers gehuurd hadden in het hotel.

BREAKING

Meer dan 5% te snel op verkeersveilige dag in Eeklo

EEKLO - Jaarlijks wordt in Oost-Vlaanderen eind februari een verkeersveilige dag gehouden. Ook de politie Meetjesland werkte vrijdag mee.

BREAKING

Nu maandag gemeenteraad in Brugge

BRUGGE - In Brugge wordt de gemeenteraad nu maandag samen geroepen. Op de agenda in openbare zitting staan 55 punten.

BREAKING

Morgen geen wedstrijd AA Gent tegen Club Brugge

GENT - Er zal morgen zondag niet gevoetbald worden in de Ghelamco Arena in Gent. Op vraag van Club Brugge wordt de wedstrijd uitgesteld.

BREAKING

Ook Krachtbalclub Male krijgt kunstgrasveld

MALE - Ook Krachtbalclub Male krijgt nu een kunstgrasveld na het voetbal. Op die termijn kunnen ze in alle weersomstandigheden hun trainingen en wedstrijden afwerken.

BREAKING

Dit weekend spoorwerken tussen Mol en Hasselt

MOL/HASSELT - Tussen Mol en Hasselt is het spoorverkeer dit weekend onderbroken voor werken aan de sporen.

BREAKING

Hinder op het spoor na aanrijding in Ruisbroek

RUISBROEK - Op de spoorlijnen Brussel Zuid - Halle en Brussel Zuid - Lille Europe (HST) zal er nog tot 14 uur vanmiddag het treinverkeer onderbroken zijn. 

BREAKING

Oproep voor schoorsteenbrand in Koekelare

KOEKELARE - De brandweer werd vrijdagavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Eernegemstraat. Passanten hadden rookvorming gezien boven een schouw.

BREAKING

Rijbewijs meteen ingetrokken na ongeval in Menen

MENEN - De voorbije nacht heeft de politie een rijbewijs ingetrokken van een 25 jarige man. Hij was uit de bocht gegaan met zijn wagen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels