Regio

Zojuist gepresenteerd: de Samsung S21

BELGIE - Vandaag werd het wachten van de liefhebbers van apparaten van Samsung beloond; de Samsung Galaxy S21 werd gepresenteerd aan het grote publiek. De introductie van het nieuwe toestel ging gepaard met de nodige verwachtingen. Welke processor heeft Samsung aan haar toestel toegevoegd? Hoe zit het met de camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra? Enzovoort. Conclusie na de presentatie van het nieuwe model: het toestel stelt zeker niet teleur. Het maakt de Galaxy S21 tot een geduchte concurrent voor andere smartphones.

Klaar voor 5G en VR-/AR-toepassingen

Iets wat direct opvalt: met de Samsung Galaxy S21 ben je klaar voor de toekomst. Het model kan gebruikt worden in combinatie met het 5G-netwerk. Dit netwerk wordt steeds breder uitgerold binnen Europa en maakt dat je straks profiteert van nog sneller internet. Perfect voor mensen, die films willen kunnen streamen via hun telefoon of tablet. Ook stelt het je in staat om via de persoonlijke hotspot van je telefoon snel te werken op een laptop.

Naast de mogelijkheid je telefoon te verbinden met het 5G-netwerk, zorgt de snelle processor dat je gebruikt kunt maken van VR- en AR-toepassingen. De verwachting is dat dit de komende tijd steeds vaker gedaan zal worden. Kijk nu bijvoorbeeld al naar de mogelijkheden om uit te proberen hoe een bepaalde plant in de woonkamer staat!

Zeer fraaie camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra

Niet alleen de snelle processor van de Samsung Galaxy S21 valt op, ook heeft de Samsung Galaxy S21 Ultra een nieuwe camera aan boord. Deze camera, waarbij de ToF-sensor vervangen is voor een 3D-dieptecamera, maakt nog scherpere beelden. Dat is niet het enige voordeel! Ook lijken de kleuren in foto’s van de Samsung Galaxy S21 Ultra realistischer te zijn dan in de foto’s van andere modellen. Perfect, wanneer je een reis gepland hebt staan voor na de corona crisis of regelmatig foto’s in de natuur maakt.

Andere verbeteringen in het toestel

De processor, de mogelijkheid om je toestel aan te sluiten op het 5G-netwerk en de verbeterde camera zijn niet de enige reden om de Galaxy S21 op Vodafone.nl te bestellen. Ook is het toestel uitgevoerd met een verbeterde accu. Het maakt dat de accu van de Samsung Galaxy S21 nog langer mee zal gaan. Er is niets vervelender dan het tussentijds moeten opladen van je mobiele telefoon. Iets wat vaak wel moet bij oudere modellen smartphones.

Bron: Foto©Samsung

Bekijk Ook

BREAKING

Staatssecretaris Mahdi te gast op WK in Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Dirk De fauw mocht dinsdag Staatssecretaris Madhi verwelkomen op het WK in Brugge.  

BREAKING

Modernste studentenrestaurants bij Thomas More

MECHELEN - Vanaf de start van dit academiejaar gaat de grootste hogeschool van Vlaanderen Thomas More opnieuw in zee met Sodexo voor de uitbating van de studentenrestaurants. Dit gebeurt volgens een eigentijds concept qua inrichting en aanbod. 

BREAKING

Beleef de herfst in provinciaal domein Het Leen

EEKLO - De herfst bereidt de natuur voor op de winter. De herfstkleuren, de paddenstoelen, de zaden en vruchten vormen een mooie gelegenheid om je wandelschoenen aan te trekken en een flinke boswandeling te maken. Dit kan in het provinciaal domein Het Leen, een provinciaal boscomplex in Lievegem en Eeklo.

 

BREAKING

Wielerkoorts stijgt in Leuven

LEUVEN - Afgelopen weekend is het WK wielrennen gestart in Knokke en Brugge met de tijdritten. Vanaf donderdag is Leuven aan de beurt. 

BREAKING

Bezoek deze week de bloemenexpo in Alden Biesen

BILZEN - Indien je een echte bloemenfanaat bent, moet je zeker de bloemenexpo ‘Fleur Floral Fashion’ in Alden Biesen bezoeken

BREAKING

Museumpas al één miljoen keer gebruikt

BELGIE - Drie jaar na de lancering werd de museumpas voor de miljoenste keer gebruikt. Het grootste museumabonnement van het land, waarmee je intussen al 204 musea kan binnenwandelen, groeide in korte tijd uit tot de motor achter de museumbezoeken in België. 

BREAKING

Lingerie Ultime stelt nieuwe collectie voor op Fashion Night

SINT-KRUIS/SIJSELE - De nieuwe collectie voor herfst en winter zijn al een tijdje te vinden in de winkelrekken bij Lingerie Ultime in het winkelcentrum in Sint-Kruis. Nu zullen ze ook voorgesteld worden op de Fashion Night van nu vrijdag in Sijsele. 

BREAKING

Live-uitzending van ‘De Madammen’ vanuit de Zwinstreek

KNOKKE-HEIST - ‘De Madammen’ van Radio 2 zakken donderdag af richting Knokke-Heist om daar een live-uitzending te voorzien vanuit Hoeve Hazegras. De vurige dames Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Siska Schoeters, zullen de bijzondere Zwinstreek beleven van op de eerste rij, in het kader van de Week van de Zwinstreek 

 

BREAKING

Bpost plaatst twee pakjesautomaten in Bredene

BREDENE - Bredenaars kunnen voortaan pakjes ontvangen, verzenden en retourneren via twee pakjesautomaten van Bpost. De pakjesautomaten staan op het dorpsplein in Bredene-dorp en op de parking van Meeting Center Staf Versluys. Ze zijn 24/7 beschikbaar. Om de pakjesautomaat te bedienen maak je gebruik van de app ‘mybpost’.

 

Bekijk meer gerelateerde artikels