Regio

Ontdek de nieuwe Citroën C4 bij Groep Linden

BRUGGE - De Groep Linden aan de Pathoekeweg in Brugge zet vandaag de deuren open van hun garage. Ze presenteren er onder meer de nieuwe Citroën C4.

Er zijn tal van redenen om voor Citroën te kiezen. Je krijgt tot 100% van de opties aangeboden, voordelen tot 9000 euro, een saloncheque van 250 euro, een overnamepremie voor de oude wagen tot 2300 euro en aantrekkelijke financieringsaanbiedingen. Met de wagen op elektriciteit kan je gemakkelijk 350 kilometer halen. Er is acht jaar garantie op de batterij. 

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Toerisme Brecht beloont mooiste foto's

BRECHT - Toerisme Brecht heeft tijdens de Corona maanden uitgepakt met wandelingen waarbij ze de de mooiste foto's mochten insturen.

BREAKING

Werken voor derde en vierde spoor lopen verder rond Aalter

AALTER - In Aalter en Bellem (foto) lopen de werken verder voor het derde en vierde spoor. De werken situeren zich onder meer in Aalter en Bellem.    

BREAKING

Tesla breidt superchargeerstation uit op parking Weinebrugge

SINT-MICHIELS - Op de parking van het hotel Weinebrugge in Sint-Michiels wordt door Tesla het superchargeerstation uitgebreid. Er zullen nu veertien oplaadpunten zijn voor wagens. 

BREAKING

Dit weekend geen L treinen tussen Zeebrugge Strand en Gent Sint-Pieters

ZEEBRUGGE/GENT - Dit weekend wordt er gewerkt aan de sporen tussen Zeebrugge en Gent Sint-Pieters. De L treinen tussen Zeebrugge Strand en Gent Sint-Pieters rijden niet.

BREAKING

Dit weekend Lenteshoppingweekend in Torhout

TORHOUT - In Torhout is er dit weekend een Lenteshoppingweekend. De animatie kan niet doorgaan gezien de Coronamaatregelen. De handelaars zetten vandaag en morgen zondag de deuren open.

BREAKING

Geen rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in juni

ASSEBROEK - De organisatoren van de jaarlijkse rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in Assebroek van 20 juni hebben aangekondigd om hun event af te lassen. 

BREAKING

Terug naar de kermis vanaf mei

BELGIE - Het Overlegcomité heeft vandaag ook de foorhouders perspectief gegeven. Vanaf mei mogen kermissen terug. Intussen zitten heel wat foorhouders een gans jaar thuis. Intussen zijn de Paasfoor in Kortrijk en de Meifoor in Brugge al terug afgelast.

BREAKING

Oostende voor Anker voor het tweede jaar op een rij uitgesteld

OOSTENDE - Het maritieme event Oostende voor Anker wordt voor de tweede maal op een rij uitgesteld. Het event zal nu plaats vinden van 19 tot 22 mei 2022.

BREAKING

Horeca krijgt eindelijk perspectief, terug open vanaf begin mei

BELGIE - Na het Overlegcomité heeft Premier Alexander De Croo een aantal versoepelingen aangekondigd voor de komende maanden. Vanaf begin mei zou de horeca terug open kunnen als de cijfers van het aantal besmettingen meevallen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels