Regio

Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij

NEDERLAND - Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij. Ze zullen 27 bestemmingen kunnen aanbieden in ons land, Frankrijk en Nederland. Hiervoor werken ze samen met Boerenbed.  

Door Corona trekken we meer de natuur in maar ook een vakantie in eigen regio. Het slapen bij de boer maakt het nog leuker voor kinderen. Ze ontwaken midden de dieren van de hoeve.  

Bron: Foto©Roompot Vakanties

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag starten drie vakbeurzen in Kortrijk Expo

KORTRIJK - Van zondag 24 tot en met woensdag 27 september zijn er in Kortrijk Expo drie vakbeurzen voor de voedingssector. Je kan er 350 exposanten vinden.   

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Jette en Dendermonde

JETTE/DENDERMONDE - Komend weekend is er geen treinverkeer tussen Jette en Dendermonde. Er zijn werken nodig aan de sporen. 

BREAKING

Avanti Brugge start nu zaterdag nieuwe competitie

BRUGGE - Nu zaterdag start Avanti Brugge de nieuwe competitie in het basketbal. Avanti Brugge speelt dan in zaal Stamina in de Daverlostraat in Assebroek tegen Tongeren. 

BREAKING

Dit jaar terug kerstconcert in Male

SINT-KRUIS - De parochiale werkgroep Male waar wij Wonen organiseert dit jaar op 15 december terug een kerstconcert met Lisa del Bo en Bart Herman. Het concert zal doorgaan in de parochiekerk op het Peelaertplein.    

BREAKING

Twee nieuwe plaatsen voor Antwerpse Velo's

ANTWERPEN - In Antwepen zijn de Velo's een groot succes. De voorbije zomer werden meer dan één miljoen ritten geteld. Er komen nu twee nieuwe locaties waar je de fietsen kan ontlenen. 

BREAKING

Lago zwembad in Brugge zoekt onthaalmedewerker

SINT-ANDRIES - Het Lago zwembad in Sint-Andries is momenteel op zoek naar een onthaalmedewerker. Het gaat om een deeltijdse job met 30 uur per week. Het gaat ook om weekendwerk. 

BREAKING

Club Brugge speelt gelijk tegen Turkse Besiktas

BRUGGE - Club Brugge heeft donderdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk gespeeld tegen het Turkse Besiktas. Het was hun 350e Europese wedstrijd voor Club Brugge. 

BREAKING

Morgen vrijdag start van Septemberkermis in Aartrijke

AARTRIJKE - Op het Dorpsplein in Aartrijke start morgen vrijdag de Septemberkermis met attracties voor jong en oud. Het ganse weekend zijn er optredens en is er een tentoonstelling rond 25 jaar kermis.

BREAKING

Nu zondag aperitiefconcert in Sanapolis Sijsele

SIJSELE - In Sanapolis, de site van het vroegere ziekenhuis in Sijsele, wordt nu zondag 24 september om 11 uur een aperitiefconcert gehouden. De fanfare Verenigde Vrienden van Adegem zijn er te gast. 

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - Er is vanaf  vandaag een nieuwe weeklunch in Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge met voor- en hoofdgerecht. De weeklunch loopt tot en met dinsdag 26 september.  

Bekijk meer gerelateerde artikels