Regio

Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij

NEDERLAND - Roompot biedt nu ook vakantie aan op de boerderij. Ze zullen 27 bestemmingen kunnen aanbieden in ons land, Frankrijk en Nederland. Hiervoor werken ze samen met Boerenbed.  

Door Corona trekken we meer de natuur in maar ook een vakantie in eigen regio. Het slapen bij de boer maakt het nog leuker voor kinderen. Ze ontwaken midden de dieren van de hoeve.  

Bron: Foto©Roompot Vakanties

Bekijk Ook

BREAKING

Café Vitesse gestart met tweede vestiging in Aalter

AALTER - In Aalter opende Café Vitesse een tweede vestiging van hun fietsenzaak. De zaak is te vinden in de Brugstraat. Nieuw in het aanbod zijn de Stromer fietsen. 

BREAKING

Morgen dinsdag marktdag in Koekelare

KOEKELARE - Elke dinsdagvoormiddag is er marktdag in Koekelare. Je kan er terecht van 8 tot 13 uur. 

BREAKING

1.500 gezinnen in Ieper zaten vanavond half uur zonder stroom

IEPER - In Ieper zaten 1.500 gezinnen vanavond een half uur zonder stroom. De stroom is er rond 18.45 uur uitgevallen. Fluvius stuurde meteen ploegen ter plaatse.  

BREAKING

Afro C Festival volgend jaar terug in Bredene

BREDENE - In Bredene keert het Afro C festival terug op het zomerprogramma volgend jaar. Het zal op 16 en 17 augustus gehouden worden op het Paelsteenveld met wereldmuziek. 

BREAKING

Gemeente Aalter investeert verder in AED toestellen

AALTER - De gemeente Aalter blijft investeren in AED toestellen. Ze hebben er nu reeds 36 op hun grondgebied. Met de toestellen kunnen heel wat levens gered worden.  

BREAKING

Storing aan overweg zorgt voor vertragingen voor treinen tussen Brugge en Blankenberge

BRUGGE/BLANKENBERGE - Er is momenteel een storing van een spoorwegovergang op de spoorlijn tussen Brugge en Blankenberge.  

BREAKING

Gekende Brugse ondernemer Roland Van Maele overleden

BRUGGE - Op 68 jarige leeftijd is Roland Van Maele overleden. Hij runde met zijn twee dochters een wijnhandel in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels.   

BREAKING

Storing van spoorwegovergang tussen Roeselare en Lichtervelde

ROESELARE/LICHTERVELDE - De spoorwegovergang tussen Roeselare en Lichtervelde is verstoord. Dat zorgt voor vertragingen van het treinverkeer. 

BREAKING

AZ Sint-Lucas zoekt hoofdverpleegdkundige voor dienst spoedgevallen

ASSEBROEK - In het AZ Sint-Lucas in Assebroek hebben ze momenteel tal van vacatures voor verpleegkundigen, dit voor verschillende diensten.   

BREAKING

Gezondheidsapotheek op kerstfoor in Brugge dagelijks open vanaf 14 uur

BRUGGE - De Gezondheidsapotheek op de kerstfoor in Brugge, in het Koning Albertpark, is dagelijks open vanaf 14 uur. Je kan er zowel terecht voor lekkere oliebollen als voor frieten met snacks. De kerstfoor duurt tot en met zondag 7 januari.   

Bekijk meer gerelateerde artikels