Regio

Sluis verwacht terug de Belgen

SLUIS (NEDERLAND) - Het verbod op reizen naar het buitenland is niet langer van kracht maar wordt nog afgeraden. Voor een shoppingnamiddag naar Sluis moeten Belgen gelukkig niet in quarantaine na hun bezoek.   

Ze moeten ook geen formulier invullen als ze slechts enkele uren in Sluis verblijven. Vanaf nu woensdag zijn er ook versoepelingen in Nederland. Dan mogen de niet essentiële winkels terug klanten binnen laten zonder afspraak en zullen de terrasen open mogen. In Nederland mogen terrassen open van 12 tot 18 uur met een maximum van twee personen aan een tafeltje (uitzondering voor gezinnen).   

Bron: Foto©Frituur Zwin Sluis

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag Turfhauwetocht in Lichtervelde

LICHTERVELDE -In Lichtervelde kan je vandaag naar de Turfhauwetocht voor wandelaars. Ze kunnen er kiezen tussen zes verschillende afstanden tussen 6 en 25 kilometer. 

BREAKING

Naar de markt aan zee

KUST - Aan de kust is er ook vandaag woensdag terug heel wat te beleven. In de voormiddag kan je naar de markt in Blankenberge 

BREAKING

Kunst kijken in Merendree

MERENDREE - In Merendree, deelgemeente van Deinze, verwachten ze deze zomer terug heel wat kunstliefhebbers in het Art Center Lieve Lambrecht. 

BREAKING

Druktebarometer voor kermis in Turnhout dit jaar

TURNHOUT - In Turnhout rijden de foorhouders vandaag op voor de grote foor die nu vrijdag van start gaat. De foor duurt tot 22 augustus. Om alles in goede banen te leiden wordt dit jaar gewerkt met een druktebarometer. 

BREAKING

Driedaagse Belle Epoque Brocanterie in De Haan

DE HAAN - Vanaf morgen woensdag wordt in De Haan een Belle Epoque brocanterie gehouden. Drie dagen lang is er rommellmarkt met vintage en decoratie in het parkdomein La Potinière.   

BREAKING

Hinder richting AZ Sint-Lucas in Assebroek

ASSEBROEK - De bezoekers van het AZ Sint-Lucas in Assebroek moeten rekening houden met werken in de buurt. De werken aan de rotonde Dries-Weidestraat hebben vertraging opgelopen en zullen nog duren tot 13 augustus. 

BREAKING

Vanaf morgen hinder op N31 richting kust

BRUGGE - Vanaf morgen woensdag zal er vanaf 5 uur hinder zijn voor het verkeer richting kust. De werfzone situeert zich nu ter hoogte van de Koningin Astridlaan in Sint-Michiels.  

BREAKING

Een week lang werken aan tijdelijke Kruispoortbrug

BRUGGE - Aan de tijdelijke Kruispoortbrug zijn onderhouds- en schilderwerken nodig. Die zijn gepland in de weeke van 16 tot en met 21 augustus.  

BREAKING

Oosterbuis Westerscheldetunnel tijdelijk dicht

ZEELAND (NEDERLAND) - Nog tot 18.45 uur zal de Oosterbuis van de Westersheldetunnel in Zeeland dicht blijven. 

Bekijk meer gerelateerde artikels