Regio

Website streekproducten Oost-Vlaanderen in nieuw jasje

OOST-VLAANDEREN - De website van de Oost-Vlaamse streek- en hoeveproducten  www.lekkeroostvlaams.be neemt een nieuwe vlucht. Met de vernieuwde website speelt EROV in op de laatste nieuwe digitale ontwikkelingen. Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid staan centraal, zonder het visuele aspect uit het oog te verliezen. 

 

De consument zal nu nog gemakkelijker zijn of haar favoriete streekproduct kunnen terugvinden uit niet minder dan 250 Oost-Vlaamse producenten.
De ambassadeurs, 25 restaurants, B&B’s, traiteurszaken en streekwinkels, komen extra in de kijker, net als tal van recepten.  Nieuw is een blog met regelmatig nieuws of interessante info over het reilen en zeilen in de Oost-Vlaamse voedingswereld.

Bron: Foto┬ęGanda Ham

Bekijk Ook

BREAKING

Oktober maand van de garnaal in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is de maand oktober de maand van de garnaal. Een maand lang wordt deze lekkernij uit de Noordzee gepromoot.   

BREAKING

China Light keert deze winter terug naar Zoo Antwerpen

ANTWERPEN - China Light, het lichtfestival met dit jaar als thema Alice in Wonderland, keert deze winter terug naar de Zoo Antwerpen. Van 3 december tot 16 januari  2022 is het dagelijks te bewonderen. 

BREAKING

Nu zaterdag gratis bussen bij MIVB voor Museum Night Fever

BRUSSEL - In Brussel wordt nu zaterdag de Museum Night Fever gehouden. Tussen 19 en 1 uur kan je een bezoek brengen aan 29 verschillende Brusselse musea. 

BREAKING

Nu donderdag start 75e editie van Jaarbeurs in Gent

GENT - In Gent start nu donderdag de 75e editie van de Jaarbeurs. De jaarbeurs loopt tot en met zondag. Je kan er heel wat lokale bedrijven vinden. 

BREAKING

Manchester City maandagavond aangekomen

BRUGGE - Club Brugge moet vanavond de Europese wedstrijd spelen tegen Manchester City. De wedstrijd start om 18.45 uur. Het kan dan ook druk zijn in de avondspits in Sint-Andries.  

BREAKING

Maandag was het Sint-Lucasfeest in Assebroek

ASSEBROEK - In het ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Assebroek werd maandag het Sint-Lucasfeest gehouden. Daarbij worden jaarlijks de verdienstelijke personeelsleden gevierd.  

BREAKING

Groothandel, nagelstudio en opleidingscentrum

ASSENEDE - De naam Hello Georgeous in Assenede is een begrip geworden. Ze zijn gekend voor hun groothandel, hun nagelstduio waar je zes dagen per week kan boeken en tenslotte nog een opleidingscentrum voor nagelstylisten.   

BREAKING

Carnavalsseizoen in Blankenberge start op 13 november

BLANKENBERGE - Het nieuwe carnavalsseizoen in Blankenberge start terug op zaterdag 13 november in het Kusttheater 't Colisee in de Kerkstraat in Blankenberge. Er is dan de Zwijntjeszitting met een optreden van Starkoo 2.0. 

BREAKING

Nu Limited Edition van Bataille Whisky

BELGIE - Sinds kort zijn de Bataille Whisky en Vodka uit Bulgarije ook in ons land te krijgen. Beide producten staan al op meerdere kaarten van horecazaken maar ook in de winkelrekken waaronder Carrefour Ruddervoorde. 

BREAKING

Louise Brison pakt uit met degustatiedagen

BRUGGE - Louise Brison pakt op zaterdag 20 en zondag 21 november uit met hun degusatiedagen. De dagen zullen plaats vinden in één van de zalen van het Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels. Op vrijdag start alles met een Wine & Dine in aanwezigheid van Franse wijnbouwers. 

Bekijk meer gerelateerde artikels