Regio

Bellingen pakt in september uit met kunst in het dorp

PEPINGEN - Op 11, 12, 17, 18 en 19 september zullen 52 kunstenaars afkomstig uit alle Vlaamse Provincies en Nederland tentoonstellen in en rond het kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen. 

Kunst in het dorp brengt een mix van keramiek, beeldhouwkunst, schilder- en tekenkunst, textielkunst, fotografie, glaskunst, poëzie, audiovisuele kunst, groenkunst, juweelkunst, (insitu)installatiekunst en muziek. Meer info vind je op www.kunstinhetdorp.be

Bron: Foto┬ęKunst in het dorp

Bekijk Ook

BREAKING

Overtuigende winst voor Avanti Brugge

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge heeft zaterdagavond een uit wedstrijd moeten spelen in de Gemeentelijke Sporthal van Koksijde.  

BREAKING

Tijdig reserveren voor eindejaar bij Emanci

ASSEBROEK - Lindsay van Emanci verwacht een drukke decembermaand voor verzorgingen. Je kan er terecht voor gelnagels, gelaatsverzorging, pedicure en make-up. 

BREAKING

Kerstmarkten van start in Brugge

BRUGGE - In Brugge is vrijdagavond Wintergloed van start gegaan, een winters event met heel wat op het programma. Je kan genieten van het lichtparcours, rond slenteren op één van de drie kerstmarkten, schaatsen aan het Minnewater waar je de winterbar Vorst zal vinden of kerst shoppen voor wie de grote druke wil voor zijn.    

BREAKING

Volgend weekend start van Winterpret in Blankenberge

BLANKENBERGE - Op het Leopold III plein in Blankenberge start volgend weekend Winterpret met schaatspiste, kerstmarkt, winterbar en foorattracties voor kinderen. Het event loopt van 3 december tot en met 9 januari 2022.     

BREAKING

Geen Golden Years fuif vanavond

SINT-KRUIS - Op 5 november werd reeds beslist, nog lang voor de Corona verstrengingen, om de Golden Years van vanavond niet te laten doorgaan. Die zou terug doorgaan in het Schuttershof in Sint-Kruis. 

BREAKING

Vanaf volgend weekend schaatsen in Knokke

KNOKKE - Op het Verweeplein kan je vanaf 3 december terug schaatsen. Ze verwachten daar vrijdagnamiddag om 17.30 uur Sinterklaas. Hij blijft er tot 19 uur.  

BREAKING

Moeyaert Catering heeft folder klaar voor de feestdagen

BRUGGE/LOPPEM - Moeyaert Catering heeft hun folder klaar voor de komende feestdagen. Ze pakken onder meer uit met een betaalbaar menu aan 31 euro met vissoep, Sint-Jacobsvruchten en stoverij met hert. 

BREAKING

Ook Wit Gele Kruis zit met uitval van personeel door Corona

WEST-VLAANDEREN - Het Wit Gele Kruis West-Vlaanderen moet het momenteel met 63 personeelsleden minder doen. Ze vallen uit met Corona of zitten thuis in quarantaine.  

BREAKING

Drie miljoen euro ingezameld voor Rode Neuzendag

VLAANDEREN - Voor de Rode Neuzendag werd de voorbije week drie miljoen euro ingezameld. Het doel die ze hadden was 2,2 miljoen euro ophalen. 

BREAKING

Twee miljoenste gebruiker van Waterbus in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen werd vandaag de twee miljoenste bezoeker genoteerd voor de Waterbus. Heel wat pendelaars maken er gebruik van in conbinatie met fiets of openbaar vervoer.  

Bekijk meer gerelateerde artikels