Regio

Morgen dinsdag Prinsjesdag in Nederland

DEN HAAG (NEDERLAND) - Het is morgen dinsdag Prinsjesdag in Nederland. Het wordt in Den Haag terug een aangepast programma gezien de Coronamaatregelen.      

Er is de troonrede van de Koning. Een balkonscène aan het Paleis Noordeinde en een koetstocht in Den Haag is er ook niet dit jaar.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kasteel Poeke zet deuren open

AALTER - Het Kasteel in Poeke is in handen gekomen van Toerisme Vlaanderen. Ze zetten vandaag nog tot 17 uur de deuren open van het kasteel.  

BREAKING

Al 22 meldingen van wateroverlast voor Brandweer Westhoek

KOKSIJDE - De brandweerzone Westhoek kreeg al 22 meldingen binnen van wateroverlast na de overvloedige regen die de voorbije dagen al gevallen is.  

BREAKING

Vandaag Foire du Vin in Gent

GENT - Nog tot 18 uur kan je naar de Eskimofabriek in Gent voor de Foire du Vin. Je kan er tal van wijnen en champagnes degusteren. 

BREAKING

Morgen start van de week van de friet

BELGIE - Morgen maandag start de 22e editie van de Week van de Friet. Naar aanleiding daarvan staat nu op de Brugse Markt het standbeeld van de Frieteter, dit vlakbij de twee frietkotjes.   

BREAKING

Lumineus Koksijde tijdens kerstvakantie

KOKSIJDE - In Koksijde wordt vanaf 27 december Lunmineus gehouden. Het event zal doorgaan aan de Onze Lieve Vrouw ter Duinenkerk. 

BREAKING

Waregem Wintert start op 10 december

WAREGEM - Het event Waregem Wintert zal starten op 10 december. Er is dan de ijspiste, er zijn kerstchalets en er wordt voor de nodige animatie gezorgd met optredens. Op woensdag staat alles in het teken van kinderen. 

BREAKING

Marilynn start terug met haar Decolynn

SINT-KRUIS - De modezaak Caprice van Marilynn pakt uit met uitverkoop. Ze stopt haar zaak na tien jaar. De uitverkoop verloopt vlot.  

BREAKING

Oesterput pakt uit met take away voor feestdagen

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt voor de komende feestdagen uit met take away service. Ze hebben een menu van voorgerecht tot dessert met wijn voor 115 euro voor 2 personen.  

BREAKING

Cercle wint thuis met 3-1 tegen KV Mechelen

BRUGGE - Cercle Brugge heeft hun thuiswedstrijd tegen KV Mechelen gewoonnen. Het werd 3-1 voor Cercle Brugge. Groenzwart had dringend punten nodig. 

BREAKING

Julia voortaan met Hanne en Marthe op de planken

VLAANDEREN - Op VTM werd zaterdagavond het nieuwe K3 meisje gekozen. De keuze viel op Julia. Zij neemt de plaats in van Klaasje die afscheid nam van K3. 

Bekijk meer gerelateerde artikels