Regio

Vlaanderen investeert fors in Gent

GENT/VLAANDEREN - Vlaanderen zal fors investeren in Gent. Ze trekken 465 miljoen euro uit. 

Het geld dient voor een tunnel aan Gent-Dampoort, de realisatie van de nieuwe tramlijn 7, de verlenging van de tramlijn 4, de herinrcihting van de Heuvelpoort en de aanleg van het museumplein tussen het SMAK en het MSK.     

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

AZ Palfijn in Gent verdubbelt afdeling psychogeriatrie

GENT - Het AZ Palfijn in Gent heeft hun beddencapaciteit op hun afdeling psychogeriatrie verdubbeld. Ze hadden voordien 23 bedden en die worden nu uitgebreid met 24 extra bedden.  

BREAKING

Kasteel Poeke zet deuren open

AALTER - Het Kasteel in Poeke is in handen gekomen van Toerisme Vlaanderen. Ze zetten vandaag nog tot 17 uur de deuren open van het kasteel.  

BREAKING

Al 22 meldingen van wateroverlast voor Brandweer Westhoek

KOKSIJDE - De brandweerzone Westhoek kreeg al 22 meldingen binnen van wateroverlast na de overvloedige regen die de voorbije dagen al gevallen is.  

BREAKING

Vandaag Foire du Vin in Gent

GENT - Nog tot 18 uur kan je naar de Eskimofabriek in Gent voor de Foire du Vin. Je kan er tal van wijnen en champagnes degusteren. 

BREAKING

Morgen start van de week van de friet

BELGIE - Morgen maandag start de 22e editie van de Week van de Friet. Naar aanleiding daarvan staat nu op de Brugse Markt het standbeeld van de Frieteter, dit vlakbij de twee frietkotjes.   

BREAKING

Lumineus Koksijde tijdens kerstvakantie

KOKSIJDE - In Koksijde wordt vanaf 27 december Lunmineus gehouden. Het event zal doorgaan aan de Onze Lieve Vrouw ter Duinenkerk. 

BREAKING

Waregem Wintert start op 10 december

WAREGEM - Het event Waregem Wintert zal starten op 10 december. Er is dan de ijspiste, er zijn kerstchalets en er wordt voor de nodige animatie gezorgd met optredens. Op woensdag staat alles in het teken van kinderen. 

BREAKING

Marilynn start terug met haar Decolynn

SINT-KRUIS - De modezaak Caprice van Marilynn pakt uit met uitverkoop. Ze stopt haar zaak na tien jaar. De uitverkoop verloopt vlot.  

Bekijk meer gerelateerde artikels