Regio

Goedkoper online shoppen dankzij het gebruik van kortingscodes

BELGIE - Online shoppen is de laatste jaren erg populair geworden. Heel veel mensen maken gebruik van het internet om er op een snelle en eenvoudige manier hun aankopen te doen. De reden waarom het internet voor velen de geliefkoosde plek is om te gaan shoppen is erg uiteenlopend. Niet alleen het groot aanbod speelt een belangrijke rol, maar ook de goedkopere prijzen zijn ongetwijfeld een grote aantrekkingsfactor.

 

Vergelijk alle prijzen

Een eerste gouden tip wanneer je online gaat shoppen, is om alle prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Het online aanbod is zodanig groot, dat het echt wel de moeite waard is om even de tijd te nemen en alle verschillende prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Overloop dus eens alle webshops en wie weet vind je jouw artikel wel aan een goedkopere prijs ergens anders.

Vermijd extra verzendkosten

Heel veel webshops rekenen extra verzendkosten aan als je er een bestelling plaatst met een te laag orderbedrag. Vaak is dit dan een vast bedrag van bijvoorbeeld 4,95 euro om jouw bestelling aan huis te laten leveren. Maar veel webshops bieden ook een gratis verzending aan als je voor een minimum bedrag online shopt. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen en krijg je jouw bestelling dus gratis verzonden.

Gebruik kortingscodes

Wanneer je online shopt, dan kan je er zelf ook voor zorgen dat je goedkoper online kan winkelen. Een tip is om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kortingscodes die je kan gebruiken om zo een extra korting te bekomen. Op de website van Knack vind je een handig overzicht van alle actuele kortingscodes die je kan gebruiken. Alle voorwaarden en andere details staan er bij vermeld, zodat je zeker kan zijn van jouw korting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Veel webshops doen er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken. En op welke manier kan je nu het best klanten aantrekken door ze meteen een korting te geven? Vaak is het zo dat wanneer je jou als nieuwe klant inschrijft voor de nieuwsbrief van een bepaalde webshop, je er meteen een extra korting ontvangt op jouw allereerste bestelling. Check dit dus zeker eens op de website en pak zo jouw welkomstkorting.

Bron: Foto©Pexels

Bekijk Ook

BREAKING

Proxy Delhaize Zarren terug open na brand

ZARREN - De Proxy Delhaize in Zarren is één maand na de zware brand terug open. Alles moest grondig gereinigd worden en de rekken opnieuw aangevuld worden. Ze kregen in Zarren steun van mensen van de hoofdzetel.  

BREAKING

Geslaagd braderieweekend in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden was er een geslaagd braderieweekend. Er was heel wat volk voor de koopjes. 

BREAKING

Avondmarkten op woensdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - De komende zomer krijgt Blankenberge dan toch avondmarkten. Ze zullen telkens doorgaan op woensdag. 

BREAKING

Kermisweekend in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege is er komend weekend kermis. Op vrijdagavond is er een optreden van Jacco Ricardo en op zaterdag is er barbecue met optreden op het plein Onder de Toren.  

BREAKING

NMBS zoekt treinbestuurders voor Brugge

BRUGGE - De NMBS is momenteel op zoek naar drie nieuwe treinbestuurders voor Brugge. Kandidaten kunnen zich melden via de website van de VDAB. 

BREAKING

Deinze pakt uit met feesten van 20 tot 31juli

DEINZE - In Deinze pakken ze van 20 tot en met 31 juli uit met de jaarlijkse feesten. Op woensdag 20 juli starten de feesten met een jaarmarkt, kppenworp en koers voor elite dames. Op vrijdag 22 juli opent de kermis.  

BREAKING

Nu zondag Ommegang in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge is er nu zondag de jaarlijkse Ommegang. Die Ommegang zal om 15.30 uur door de straten trekken. 

BREAKING

Komend weekend Europafeesten in Tielt

TIELT - Komend weekend zijn er de Europafeesten in Tielt. Er is het ganse weekend braderie, kermis en straatanimatie. Verder zijn er tal van optredens. 

BREAKING

Nieuw toeristisch seizoen kan starten in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge kan het toeristisch seizoen starten. Vanaf komend weekend zullen de foodtrucks terug open zijn met heel wat lekkers op de Zeedijk.   

BREAKING

Tijdelijke gratis zomerparking voor Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke wordt aan de Rietstraat een tijdelijke gratis zomerparking in gebruik genomen. Er zal plaats zijn voor 550 wagens.  

Bekijk meer gerelateerde artikels