Regio

Groothandel, nagelstudio en opleidingscentrum

ASSENEDE - De naam Hello Gorgeous in Assenede is een begrip geworden. Ze zijn gekend voor hun groothandel, hun nagelstudio waar je zes dagen per week kan boeken en tenslotte nog een opleidingscentrum voor nagelstylisten.   

Freya Philips garandeert dat ze steeds met topmerken werkt zodat ze de beste kwaliteit kan aanbieden. Een verzorgingsbeurt in de nagelstudio reserveren kan via 0496 34 20 32. De zaak is gelegen aan de Heremietstraat in Assenede. Meer info vind je op https://www.hellogorgeous.be/ 

Bron: Foto©Hello Gorgeous

Bekijk Ook

BREAKING

Zuster Marie Henriette vierde 100e verjaardag

SINT-MICHIELS - In Huize Vogelzang in Sint-Michiels werd dit weekend de 100e verjaardag gevierd van Zuster Marie Henriette.  

BREAKING

Auto tegen boom in Essen

ESSEN - In de Verbindingstraat in Essen is een wagen tegen een boom terecht gekomen. De chauffeur moet zijn bocht gemist hebben.  

BREAKING

Bistro Flandria pakt uit met weeklunch

BRUGGE - Van woensdag tot en met zaterdag pakt Bistro Flandria in het clubhuis van de Yachtclub aan de hoge Katelijnebrug uit met een weeklunch aan 15 euro. 

BREAKING

Traiteur Gout pakt nu ook uit met verse pizza

SIJSELE - Traiteur Gout in Sijsele pakt nu ook uit met verse pizza. Elke vrijdag en zaterdag kan je er vanaf 16 uur verse pizza kopen om thuis op te warmen. 

BREAKING

Druk voor brandweer in Roeselare

ROESELARE - Het was zaterdag druk voor de brandweer in Roeselare. Ze moesten uitrukken voor een CO intoxicatie en een schoorsteenbrand.  

BREAKING

Wagen uitgebrand op snelweg E40 in Veurne

VEURNE - Op de snelweg E40 richting Frankrijk is ter hoogte van Veurne een wagen uitgebrand. De inzittenden en hun honden konden tijdig de wagen verlaten.   

BREAKING

Meer dan 460 inbreuken vastgesteld

WEST-VLAANDEREN/OOST-VLAANDEREN - Tijdens de grote controle actie van de politie werden meer dan 460 inbreuken vastgesteld. 

BREAKING

Brandweerzone Kempen zoekt nieuwe vrijwilligers

GEEL - De Brandweerzone Kempen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor hun korps. 

BREAKING

Treinverkeer van en naar De Pinte terug normaal

DE PINTE - De treinen van en naar De Pinte rijden terug normaal. Er was vanmorgen een storing van de seinen. 

BREAKING

Zilveren medaille voor platte kaas van Baliehof

ZERKEGEM - De platte kaas met een coulis met mango en passie van het Baliehof in Zerkegem heeft op het Concours International in het Franse Lyon een zilveren medaille gewonnen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels