Regio

Op stap met de alpaca's

ASSEBROEK/OOSTKAMP - In het meersengebied tussen Assebroek en Oostkamp kan je de komende herfstvakantie op stap gaan met alpaca's. Voor kinderen is het onvergetelijk moment. 

Er zijn voor de komende herfstvakantie nog wat plaatsen vrij. Je kan ook op 29-30 of 31 oktober naar het Halloween event van Hakuna Alpaca met heerlijke pompoensoep, kennismaking met de alpaca's en hotdog. Verder kan je op 13 en 14 november kiezen voor een kerstshoot met de alpaca's voor de kerstkaartjes. Meer info vind je steeds op de Facebookpagina van Hakuna Alpaca of via 0499 82 11 98.    

Bron: Foto©Hakuna Alpaca

Bekijk Ook

BREAKING

Deliveroo levert nu ook boodschappen aan huis

BRUGGE - In Brugge is Deliveroo gestart met het leveren aan huis van boodschappen uit de supermarkt. Ze vertrekken vanuit de Carrefour Express winkels van Sint-Kruis en Sint-Pieters.  

BREAKING

Terug treinen tussen Zaventem en Leuven

ZAVENTEM/LEUVEN - Er rijden sinds 21.40 uur terug treinen tussen Zaventem en Leuven. Iets voor 18 uur was er een aanrijding geweest op de sporen in Kortenberg. 

BREAKING

Fiësta Europa start morgen in Wenduine

WENDUINE - In Wenduine start morgen Fiësta Europa, de Europese markt met tal van specialiteiten. Je kan het event vinden aan de Rotonde. Er zijn dagelijks live optredens.  

BREAKING

Werken in Moerbrugge anderhalve maand vroeger klaar

MOERBRUGGE - De werken in Moerbrugge - Oostkamp vlotten bijzonder goed. De werken zullen anderhalve maand vroeger klaar zijn dan verwacht. Tegen half juli kan alle verkeer terug van Moerbrugge naar Oostkamp.   

BREAKING

Damse bib pakt uit met boekenruilkastjes

DAMME - De Damse bibliotheek wil nog meer mensen tot lezen aanzetten. Ze pakken nu uit met hun boekenruilkastjes die gratis en zonder registratie kan gebruikt worden. Je kan ze terugzetten na het lezen of wisselen met een eigen boek.    

BREAKING

Nog tot en met zondag foor in Harelbeke

HARELBEKE - Nog tot en met zondag 29 mei is er foor in Harelbeke. Morgen donderdag is er een grote marktdag met een ruim aanbod.   

BREAKING

Radisson Blu Brugge zoekt Demi Chef de Partie

BRUGGE - Het Brugse hotel Radisson Blu aan het station is op zoek naar een Demi Chef de Partie. Na drie maanden kan je een vast contract krijgen.   

BREAKING

Club Brugge gaat in zee met Carl Hoefkens

BRUGGE - Club Brugge kiest Carl Hoefkens als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Maandag vierde Club nog hun kampioenstitel op de Brugse Markt. Trainer Alfred Schreuder vertrekt immers naar Ajax.    

BREAKING

Stad Gent wil overlast op bussen naar Blaarmeersen aanpakken

GENT - De chauffeurs van De Lijn hebben met stakingen gedreigd als de overlast zich blijft voordoen op bussen richtring Blaarmeersen. Steeds vaker zijn er problemen aan boord van die bussen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels