Regio

Wie zijn wij?

Stefaan Reuse: zaakvoerder

Het Nieuws Vandaag werd opgericht door zaakvoeder Stefaan Reuse in 2015. Snel en efficiënt werken is zijn kenmerk.

Op vandaag wil iedereen vlug en makkelijk informatie vinden en dit is net wat Het Nieuws Vandaag u brengt. Hij brengt nieuws dat mensen mobiliseert en aanspreekt, op de been brengt en samenbrengt, nieuws dat leeft bij elke lezer uit alle hoeken van Vlaanderen.

Stefaan is gestart op de sportredactie van VBRO op 20-jarige leeftijd en kreeg al snel de smaak te pakken van journalistiek. Hij heeft intussen meer dan 30 jaar ervaring en werkte al voor de grootste dagbladen, persagentschap, regionale radio en weekbladen (deze twee laatste doet hij nog steeds).

Hij merkt snel de noden van de lezers op en gaat er liefst de dag zelf nog mee aan de slag. Stefaan bereiken kan steeds via 0475 43 10 07 of info@hetnieuwsvandaag.be

Bekijk Ook

BREAKING

Onderzoek na brandstichting in Temse

TEMSE - De politie is een onderzoek gestart naar een geval van brandstichting in de Carrefour winkel in Temse. 

BREAKING

75 jaar bevrijding Auschwitz

BELGIE - Heel wat Belgen hebben de voorbije dagen een bezoek gebracht aan Auschwitz waar het vandaag precies 75 jaar geleden is dat het kamp bevrijd werd.

BREAKING

N-VA pleit voor verlichting langs jaagpad in Beernem

BEERNEM - In Beernem pleit de N-VA voor verlichting langs het Jaagpad tussen de Miseriestraat en het Boothuis. Het moet veiliger fietsen worden in de toekomst. Ze hebben de problematiek aangekaart tijdens de gemeenteraad.

BREAKING

Avanti Brugge speelt morgen in hun nieuwe zaal in Assebroek

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge pakt morgen dinsdag uit met een scrimmage wedstrijd tegen Gistel/Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in hun toekomstige zaal Jan Fevijn in de Daverlostraat in Assebroek.   

BREAKING

Culinala pakt uit met Valentijn win actie

SINT-KRUIS - De zaak Culinala op de hoek met de Veltemweg met de Fortuinstraat in Sint-Kruis, pakt uit met een Valentijn win actie. Er zijn twee kaasplanken te winnen voor Valentijn.

BREAKING

Brugse topchocolatier Dominique Persoone in Tokyo

BRUGGE/ TOKYO - In Tokyo is vandaag het Internationaal Chocolade Salon van start gegaan met meer dan 400 deelnemers uit tal van landen.  

BREAKING

Clip Tamara en Tom opgenomen in Stoomcentrum Maldegem

MALDEGEM - Het artiestenduo Tamara en Tom hebben een nieuw nummer uit onder de noemer "Sporen van mijn hart'.

BREAKING

Flanders Business Circle toost op het nieuwe jaar in Brugge

BRUGGE - In de Beobank aan de Gulden Vlieslaan in Brugge wordt vanavond de nieuwjaarsreceptie gehouden van de Flanders Business Circle. Ze mogen heel wat genodigden vewelkomen voor een verzorgde receptie. 

BREAKING

Palm pakt uit met alcoholvrij bier voor Tournee Minerale

STEENHUFFEL - De Brouwerij Palm pakt voor Tournee Minerale tijdens de maand februari uit met een alcoholvrij bier. Meer en meer Belgen gaan de uitdaging aan om een maand zonder alcohol te blijven.

BREAKING

Werken gestart op het Gemeenteplein in Strombeek Bever

STROMBEEK-BEVER - Op het Gemeenteplein in Strombeek-Bever zijn de werken gestart voor de bouw van een bufferbekken. In februari moet de bouwput klaar zijn. 

Bekijk meer gerelateerde artikels