Regio

Aqualibi heropent de deuren op 25 december

WAVER - Aqualibi is al sinds de overstromingen van juli gesloten omwille van de schade. Het park liep volledig onder water. 

Het park kon pas op 2 oktober terug open en nu op 25 december het zwembad. Tijdens de komende kerstvakantie verwachten ze heel wat volk in het zwembad. 

Bron: Foto©Walibi

Bekijk Ook

BREAKING

Uitagenda voor donderdag 7 juli

KUST/REGIO - Ook op donderdag 7 juli is er aan de kust en in de regio terug heel wat te beleven. In de voormiddag kan je alvast naar de markt in Wenduine, Middelkerke en Oostende.  

BREAKING

Vandaag en morgen boekenmarkt in Brugge

BRUGGE - Het Comité voor Initiatief pakt vandaag en morgen zondag uit met een boekenmarkt langs de Groenerei en de Verwersdijk in Brugge. Er is een ruim aanbod.  

BREAKING

Morgen zondag Montmartre van de Polders in Houtave

HOUTAVE - In Houtave wordt morgen zondag uitgepakt met een Kunstdorp. In de verkeersvrije straten van het dorp zal je 35 kunstenaars kunnen bewonderen.  

BREAKING

Een dagje Blankenberge beleven

BLANKENBERGE - De stad Blankenberge heeft de komende zomer heel wat te bieden. Er is De Mol aan Zee, liveradio door MNM, vuurwerk, de Paravangfeesten, Radio 2 Zomerhit en de Bloemencorso.  

BREAKING

Mosselen smullen bij de Westvlaamse Snorrrenclub

BRUGGE - De nieuwe bodemcultuurmosselen zijn terug gelanceerd. Velen kijken al uit om ze te smullen. Op de feesten van de Snorrenclub op de Vismarkt worden ze alvast geserveerd.  

BREAKING

Ook dit jaar terug Brugse Kaasmarkt begin september

BRUGGE - Op het Zand wordt terug een Brugse Kaasmarkt gehouden, meer bepaald op zondag 4 september. Na twee jaar van Corona kan het event eindelijk terug doorgaan.  

BREAKING

Dit jaar terug Blindekensprocessie in Brugge

BRUGGE - In Brugge is er op maandag 15 augsutus terug Blindekensprocessie. Door Corona kon de processie niet doorgaan. Heel wat figuranten stappen die feestdag in alle vroegte door de straten van Brugge.  

BREAKING

De beste schutters zakken af naar Deinze

DEINZE - In Deinze verwachten ze in augustus schutters uit tal van landen. Ook de folklorestoet met de kleurrijke groepen belooft de moeite te worden. 

BREAKING

De Voerstreek, een echt wandelparadijs

VOERSTREEK - De Voerstreek is één groot natuurpark met een wandelnetwerk langs zes pittoreske dorpjes met leuke horecazaken. 

BREAKING

De Stad van de Smaak Hasselt

HASSELT - Ook de stad Hasselt is leuk voor een dagje uit. Er is heel wat te beleven. Voor de shoppers zijn er heel wat mooie zaken in de stad.  

Bekijk meer gerelateerde artikels