Regio

Inbraak in handelszaak in Oostende

OOSTENDE  - Aan de Voorhavenlaan in Oostende hebben onbekenden ingebroken in een handelszaak. De inbrekers gingen aan de haal met honderd horloges. 

Ze namen ook nog de portefeuille en autosleutels mee waarmee ze de Ford Galaxy wagen aan de praat kregen waarmee ze weg gevlucht zijn. De gestolen wagen staat nu geseind. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Grijpdiefstal aan bank in Menen

MENEN - Aan de KBC bank in de Rijselstraat in Menen vond een grijpdiefstal plaats. Toen een oudere man geld aan het afhalen was werd hij bedreigd door een onbekende. 

BREAKING

Horeca in Brussel ziet minder klanten door thuiswerk

BRUSSEL - De maand januari is normaal al kalm voor de horeca maar in Brussel klagen ze nu over de extra kalmte. Door thuiswerk zien ze geen lunchers. 

BREAKING

Morgen maandag start nieuwe reeks salsa solo en voor koppel

ASSEBROEK - Danssschool Ramon in de Vossensteert in Assebroek pakt vanaf morgen maandag uit met een nieuwe reeks salsa dansen met William. 

BREAKING

Morgen maandag herstart boetseerlessen in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het atelier van Nancy Calmeyn in het winkelcentrum in Sint-Kruis herstarten morgen maandag de boetseerlessen.  

BREAKING

Zware branden in Berlaar Heikant en Lokeren

BERLAAR HEIKANT/LOKEREN - Het heeft zondagavond gebrand in Berlaar-Heikant en Lokeren. 

BREAKING

Wijzersterk is blijver in Sint-Katelijne-Waver

SINT-KATELIJNE-WAVER - De overeenkomst tussen vzw Wijzersterk en het gemeentebestuur Sint-Katelijne-Waver gaat al zijn vierde werkjaar in en wordt verlengd. Ook in 2022 zullen dus cliënten van vzw Wijzersterk één voormiddag per maand als vrijwilliger aan de slag gaan op het gemeentehuis. 

BREAKING

Restauratie Sint-Hubertuskerk Schaffen gaat van start

DIEST - Na vele jaren van overleg, studie en planning kondigt de kerkraad van Sint-Hubertus te Schaffen bij Diest aan dat vanaf maandag 24 januari 2022 het kerkgebouw in de steigers wordt gezet voor een volledige restauratie. De werken gaan zes maanden in beslag nemen. Tijdens de werken gaan de activiteiten in de kerk gewoon door.

BREAKING

Grote Pluim voor Koen Crucke

DE HAAN - Koen Crucke, die op 11 februari 70 jaar wordt, ontving zondag de allereerse Grote Pluim van de gemeente De Haan. Crucke woont al een aantal jaar in De Haan en ontpopte zich als een schitterende ambassadeur voor de gemeente. De Grote Pluim werd in De Haan in het leven geroepen om verdienstelijke inwoners in de bloemetjes te zetten. 

BREAKING

Gratis Tai Chi proeflessen in Deinze

DEINZE - Op vrijdag 4 en dinsdag 8 februari 2022 van 19.30 uur tot 21 uur organiseert Tai Chi school “De Zachte Kracht” gratis proeflessen in Deinze in de turnzaal van basisschool De Kleurenplaneet, P. Benoitlaan 10 (ingang Schutterijstraat).  Starten met een cursus Tai Chi kan een heel belangrijke stap zijn om wekelijks een moment tot rust te komen.  Lesgeefster van dienst in Deinze is Petra Bulcke.

BREAKING

Cercle won op Eupen met 0-2 cijfers

BRUGGE - Cercle Brugge doet het goed. Vandaag hebben ze opnieuw gewonnen. Ze moesten uit spelen op Eupen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels