Regio

Winter in De Haan start op 17 december

DE HAAN - In De Haan is het nog negentien dagen wachten op Winter in De Haan. Het event gaat door in het Park La Potinière. 

Er komt een ijspiste op groene stroom en een winterbar met heel wat lekkers. Er wordt aandacht gegeven aan de lokale producten. Zo kan je er proeven van de lokale Coast bieren en de producten van het Reigershof en de Jerseyhoeve. Elke zondag kan je er ontbijten waarbij een andere zaak uit De Haan het ontbijt zal verzorgen. Op donderdag 23 december is er in De Haan de Christmas Fun Run.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Jumbo opent 20e winkel in ons land

NINOVE - Op woensdag 1 juni opent Jumbo de twintigste winkel van ons land, dit aan de Brakelsesteenweg in Ninove. Het is de vierde Jumbo winkel in de provincie Oost-Vlaanderen.   

BREAKING

Een speelschaal voor gezinnen met jonge kinderen

TORHOUT - Van morgen donderdag 26 tot en met zondag 29 mei is er in het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout het event Hof en Huis, een openlucht tuin- en lifestylebeurs.  

BREAKING

Deliveroo levert nu ook boodschappen aan huis

BRUGGE - In Brugge is Deliveroo gestart met het leveren aan huis van boodschappen uit de supermarkt. Ze vertrekken vanuit de Carrefour Express winkels van Sint-Kruis en Sint-Pieters.  

BREAKING

Terug treinen tussen Zaventem en Leuven

ZAVENTEM/LEUVEN - Er rijden sinds 21.40 uur terug treinen tussen Zaventem en Leuven. Iets voor 18 uur was er een aanrijding geweest op de sporen in Kortenberg. 

BREAKING

Fiësta Europa start morgen in Wenduine

WENDUINE - In Wenduine start morgen Fiësta Europa, de Europese markt met tal van specialiteiten. Je kan het event vinden aan de Rotonde. Er zijn dagelijks live optredens.  

BREAKING

Werken in Moerbrugge anderhalve maand vroeger klaar

MOERBRUGGE - De werken in Moerbrugge - Oostkamp vlotten bijzonder goed. De werken zullen anderhalve maand vroeger klaar zijn dan verwacht. Tegen half juli kan alle verkeer terug van Moerbrugge naar Oostkamp.   

BREAKING

Damse bib pakt uit met boekenruilkastjes

DAMME - De Damse bibliotheek wil nog meer mensen tot lezen aanzetten. Ze pakken nu uit met hun boekenruilkastjes die gratis en zonder registratie kan gebruikt worden. Je kan ze terugzetten na het lezen of wisselen met een eigen boek.    

BREAKING

Nog tot en met zondag foor in Harelbeke

HARELBEKE - Nog tot en met zondag 29 mei is er foor in Harelbeke. Morgen donderdag is er een grote marktdag met een ruim aanbod.   

BREAKING

Radisson Blu Brugge zoekt Demi Chef de Partie

BRUGGE - Het Brugse hotel Radisson Blu aan het station is op zoek naar een Demi Chef de Partie. Na drie maanden kan je een vast contract krijgen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels