Blankenberge

Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land

BELGIE - De Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land. Ze voorzien stops op plaatsen met events. Hun eerste stop is gepland op 7 december op Winterland in Hasselt.  

Verder hebben ze ook al 9 december in de agenda. Dan trekken ze richting Winterpret in Blankenberge aan het Leopold III plein. De kersttruck is al jaren het decor voor heel wat kerstkaartjes. 

Bron: Foto©Coca Cola

Bekijk Ook

BREAKING

Afscheidswandeling op Westerstaketsel in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge hebben enkele honderden mensen deelgenomen aan de afscheidswandeling van het Westerstaketsel. Piet Devriendt van Restaurant Oesterput had opgeroepen om deel te nemen. Heel wat Blankenbergenaars gingen in op de uitnodiging.   

BREAKING

Bouw westelijke strekdam in Blankenberge start in oktober

BLANKENBERGE -In oktober starten de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe westelijke strekdam in Blankenberge. Deze bouw, gepland tot het voorjaar van 2026, is gericht op het tegengaan van verzanding in de jachthaven van Blankenberge.

BREAKING

Geen tramverkeer tussen Oostende en Blankenberge

KUST - Door een technische storing rijdt de kusttram momenteel niet tussen Oostende en Blankenberge. De Lijn legt vervangbussen in. 

BREAKING

Nog tot en met het weekend Europees Kampioenschap Lifesaving in Blankenberge

BLANKENBERGE - Aan de O'Neill Beachclub in Blankenberge worden nog tot eind deze week de Europese Kampioenschappen Lifesaving gehouden. Er zijn deelnemers uit tal van Europese landen die het tegen elkaar opnemen. 

BREAKING

Foorwereld rouwt om Carla Van Den Bossche

BLANKENBERGE - De foorwereld werd in rouw ondergedompeld na het nieuws van het overlijden van Carla Van Den Bossche. Ze was nog maar 57 jaar. Jarenlang trokken ze met hun Popcorn Party naar de kermissen in gans Vlaanderen.  

BREAKING

Zoekactie naar kayakker in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er maandagavond een zoekactie geweest voor de kust. Reddingsboten en de NH90 heli van Koksijde hebben een tijdlang gezocht naar een kayakker.  

BREAKING

Politie Blankenberge Zuienkerke zoekt nieuwe collega's

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - De lokale politie Blankenberge - Zuienkerke organiseert op woensdag 11 oktober een info avond voor kandidaat politie inspecteurs. Die avond geven ze om 19 uur meer uitleg over de vacatures in het commissariaat in de Scarphoutdreef in Blankenberge.  

BREAKING

Morgen start Septemberkermis in Hasselt

HASSELT - In Hasselt start morgen zaterdag de Septemberkermis met 151 attracties voor jong en oud. Morgen is er voor de start van de kermis al vuurwerk om 21 uur aan de Kanaalkom.  

BREAKING

Geen treinen tussen Hasselt en Tongeren

HASSELT/TONGEREN - Er rijden momenteel geen treinen tussen Hasselt en Tongeren. De oorzaak is een aanrijding op de sporen in Diepenbeek. 

BREAKING

Septemberkermis in Hasselt start nu zaterdag

HASSELT -In Hasel start nu zaterdag de Septemberkerrmis met maar liefst 151 attracties waarvan 21 grote attracties. De kermis duurt tot en met zondag 24  september.   

Bekijk meer gerelateerde artikels