Blankenberge

Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land

BELGIE - De Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land. Ze voorzien stops op plaatsen met events. Hun eerste stop is gepland op 7 december op Winterland in Hasselt.  

Verder hebben ze ook al 9 december in de agenda. Dan trekken ze richting Winterpret in Blankenberge aan het Leopold III plein. De kersttruck is al jaren het decor voor heel wat kerstkaartjes. 

Bron: Foto©Coca Cola

Bekijk Ook

BREAKING

Terug normaal treinverkeer tussen Brugge en Oostende

BRUGGE/OOSTENDE - Het treinverkeer tussen Brugge en Oostende verloopt terug normaal. Er was een uur lang hinder door een storing van de seinen. 

BREAKING

Werken aan de Pier in Blankenberge vorderen goed

BLANKENBERGE - In Blankenberge vorderen de werken goed aan de Pier. De vernieuwde wandelweg zal op 19 april geopend worden. 

BREAKING

Spontane staking bij De Lijn in Limburg

LIMBURG - Na agressie tegen het personeel van De Lijn van woensddagavond werd vanmorgen spontaan het werk neergelegd in stelplaatsen in Limburg.   

BREAKING

Strandbars in opbouw in Blankenberge

BLANKENBERGE - Vanaf nu zaterdag mogen in Blankenberge de strandcabines opgebouwd worden voor het nieuwe seizoen.   

BREAKING

Velodroom in opbouw in Blankenberge

BLANKENBERGE - De Velodroom is in opbouw in Blankenberge voor het nieuwe zomerseizoen. Vanaf de paasvakantie gaat de Velodroom terug open en is intussen al negentig jaar een begrip in badstad Blankenberge.     

BREAKING

Terug normaal treinverkeer van en naar Hasselt

HASSELT -  Het treinverkeer van en naar Hasselt verloopt sinds een kleine tien minuten terug normaal. Er was een uur lang hinder door schade aan de infrastructuur.  

BREAKING

Dit jaar zes opnames voor Zomerhit in Blankenberge

BLANKENBERGE - De opnames voor het tv programma Zomerhit zullen dit jaar geen verschillende badplaatsen aandoen. Er wordt dit jaar enkel opgenomen in Blankenberge.  

BREAKING

Springkastelenfestival in Blankenberge

BLANKENBERGE - In sporthal de Sportdoze in Blankenberge wordt vandaag en morgen het springkastelenfestival Jumpss gehouden. Er zijn twintig springkastelen voor jong en oud. 

BREAKING

Brandweer zoekt vrijwilligers

REGIO BRUGGE - De brandweer is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Hulpverleningszone West-Vlaanderen 1 zoekt momenteel vrijwilligers om brandweerposten te versterken voor regio's waar de nood zeer hoog is. Dit is zo in Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Torhout Middelkerke en Gistel.  

BREAKING

Nu zondag carnavalsstoet in Blankenberge

BLANKENBERGE - Nu zondag is er in Blankenberge de jaarlijkse carnavalssstoet. De stoet vertrekt om 14.30 uur met opbouw van de stoet vanaf 12 uur aan de Franchommelaan.   

Bekijk meer gerelateerde artikels