Regio

Suitable opent nieuwe winkel in Antwerpen

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar kwalitatieve herenmode dat tegelijkertijd ook duurzaam is? Dan is er goed nieuws. Suitable herenmode voldoet hieraan en heeft een nieuwe winkel in Antwerpen geopend.

 

 

Over Suitable herenmode
Suitable herenmode heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van kwalitatieve en duurzame herenmode. Je vindt in deze winkel kleding voor elke gelegenheid, zoals gala, zakelijk en casual. In 2021 heeft deze kledingwinkel de eerste prijs ontvangen voor de Shopping Awards. Dit maakt een bezoekje aan deze winkel het zeker waard.
 

Suitable herenmode Antwerpen

Suitable herenmode heeft maar liefst 16 vestigingen, waaronder vestigingen in Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Sinds kort is er ook een vestiging in Antwerpen geopend. Suitable herenmode Antwerpen vind je op Lombardenvest 74. Dit is in het centrum, een ideale plek voor als je een dagje wilt winkelen. Kom je met je auto in plaats van met openbaar vervoer? Geen probleem, je kunt namelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage Q-park. Zo weet jij zeker dat je auto veilig staat. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook makkelijk online bestellen bij Suitable herenmode. Het wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Als je een verkeerde maat hebt besteld heb jij maar liefst 30 dagen om het terug te sturen. Voor een meer prijs kan je het pakketje door DHL thuis ophalen. Kan Suitable herenmode het je nog makkelijker maken?

Soorten kleding
Naast gala, zakelijk en casual kleding kan je zelfs voor trouwkleding terecht bij deze winkel. Je kunt er zelfs je trouwpak kopen. Ben je te gast bij een bruiloft? Kies dan voor een van de vele smokings. Er zijn maar liefst 72 soorten merken waar jij uit kunt kiezen, zoals Barbouw International, Champion, Colorful Standard en Levi’s. Ook voor Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Van Lier kan je terecht bij Suitable herenmode. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan kan je hier leuke sokken van Happy Socks kopen. Je kunt hier ook onderhoudsmaterialen kopen zodat je kleding en schoenen langer goed blijven. Zo kan jij nog langer genieten van je kwalitatieve en duurzame trui van Suitable herenmode.

Twijfel je over welke kleding bij je past? Dan kan jij je gratis laten adviseren door een van de medewerkers bij Suitable herenmode. Naast kwalitatief goede kleding heeft deze kledingwinkel ook klantvriendelijke medewerkers. Ze kunnen je onder andere adviseren over kleuradvies, kleding etiquette en dresscodes.

Bron: Foto©DB

Bekijk Ook

BREAKING

15 Air Wing Transport zet deuren open op Melsbroek

MELSBROEK - Op de luchthaven van Melsbroek was er dit weekend opender van 15 Air Wing Transport, de thuisbasis van transportvliegtuigen van Defensie maar ook van de politiehelikopters. Ze waren te bewonderen op de luchthaven.   

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Cafédraal

BRUGGE - Het Restaurant Cafdreaal in de Zilverstraat in Brugge pakt vanaf morgen maandag uit met een nieuwe weeklunch.  

BREAKING

Vandaag CM Urban Walk in Brugge

BRUGGE - De CM Urban Walk wordt gehouden in vijf Belgische steden. Vandaag was Brugge aan de beurt. Er kwamen heel wat deelnemers naar Brugge.   

BREAKING

Sinksenfoor in Antwerpen start met mooi weer

ANTWERPEN - in het Park Spoor Oost in Antwerpen is de jaarlijkse Sinksenfoor gestart. Het is de grootste kermis van het land met 150 attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Nieuw Bourgondisch wafeltje voorgesteld in Brugge

BRUGGE - Nog tot 17 uur kan je in Brugge naar de Bourgondische markt op het binnenplein van het Gruuthusemuseum aan de Dyver in Brugge. Het event lokt heel wat volk.  

BREAKING

Nog tot en met morgen 55e editie Kesselse Feesten

KESSEL - In het Heuvelhofpark in Kessel is er nog tot en met morgen de 55e editie van de Kesselse Feesten met kermisattracties voor jong en oud.   

BREAKING

Leden Vlaamse Toervaartfederatie naar Damme

BRUGGE - In Brugge is er dit weekend de toervaartreünie van de Vlaamse Pleziervaart Federatie. De yachtjes komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze doen heel wat uitstappen in en rond Brugge.  

BREAKING

Volgens kustbarometer zeer druk in Oostende

OOSTENDE - Volgens de kustbarometer van Westtoer is het vandaag zeer druk in Oostende. Op de treinen tussen Welkenraedt en Oostende is extra volk. De zon lokt heel wat volk naar de kust. 

BREAKING

Nog tot eind juni werken in de Zuidzandstraat in Brugge

BRUGGE - In de Zuidzandstraat in Brugge zijn er nog tot eind juni werken bezig. De rijweg wordt er aangepakt. De parking Zilverpand is tijdens deze werken te bereiken via de Dweerstraat. (onder meer voor de klanten van Restaurant Cafédraal).  

Bekijk meer gerelateerde artikels