Regio

Suitable opent nieuwe winkel in Antwerpen

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar kwalitatieve herenmode dat tegelijkertijd ook duurzaam is? Dan is er goed nieuws. Suitable herenmode voldoet hieraan en heeft een nieuwe winkel in Antwerpen geopend.

 

 

Over Suitable herenmode
Suitable herenmode heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van kwalitatieve en duurzame herenmode. Je vindt in deze winkel kleding voor elke gelegenheid, zoals gala, zakelijk en casual. In 2021 heeft deze kledingwinkel de eerste prijs ontvangen voor de Shopping Awards. Dit maakt een bezoekje aan deze winkel het zeker waard.
 

Suitable herenmode Antwerpen

Suitable herenmode heeft maar liefst 16 vestigingen, waaronder vestigingen in Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Sinds kort is er ook een vestiging in Antwerpen geopend. Suitable herenmode Antwerpen vind je op Lombardenvest 74. Dit is in het centrum, een ideale plek voor als je een dagje wilt winkelen. Kom je met je auto in plaats van met openbaar vervoer? Geen probleem, je kunt namelijk vlakbij parkeren in de parkeergarage Q-park. Zo weet jij zeker dat je auto veilig staat. Heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook makkelijk online bestellen bij Suitable herenmode. Het wordt bovendien gratis thuisbezorgd. Als je een verkeerde maat hebt besteld heb jij maar liefst 30 dagen om het terug te sturen. Voor een meer prijs kan je het pakketje door DHL thuis ophalen. Kan Suitable herenmode het je nog makkelijker maken?

Soorten kleding
Naast gala, zakelijk en casual kleding kan je zelfs voor trouwkleding terecht bij deze winkel. Je kunt er zelfs je trouwpak kopen. Ben je te gast bij een bruiloft? Kies dan voor een van de vele smokings. Er zijn maar liefst 72 soorten merken waar jij uit kunt kiezen, zoals Barbouw International, Champion, Colorful Standard en Levi’s. Ook voor Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Van Lier kan je terecht bij Suitable herenmode. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan kan je hier leuke sokken van Happy Socks kopen. Je kunt hier ook onderhoudsmaterialen kopen zodat je kleding en schoenen langer goed blijven. Zo kan jij nog langer genieten van je kwalitatieve en duurzame trui van Suitable herenmode.

Twijfel je over welke kleding bij je past? Dan kan jij je gratis laten adviseren door een van de medewerkers bij Suitable herenmode. Naast kwalitatief goede kleding heeft deze kledingwinkel ook klantvriendelijke medewerkers. Ze kunnen je onder andere adviseren over kleuradvies, kleding etiquette en dresscodes.

Bron: Foto©DB

Bekijk Ook

BREAKING

Proxy Delhaize Zarren terug open na brand

ZARREN - De Proxy Delhaize in Zarren is één maand na de zware brand terug open. Alles moest grondig gereinigd worden en de rekken opnieuw aangevuld worden. Ze kregen in Zarren steun van mensen van de hoofdzetel.  

BREAKING

Geslaagd braderieweekend in Sint-Truiden

SINT-TRUIDEN - In Sint-Truiden was er een geslaagd braderieweekend. Er was heel wat volk voor de koopjes. 

BREAKING

Avondmarkten op woensdag in Blankenberge

BLANKENBERGE - De komende zomer krijgt Blankenberge dan toch avondmarkten. Ze zullen telkens doorgaan op woensdag. 

BREAKING

Kermisweekend in Lissewege

LISSEWEGE - In Lissewege is er komend weekend kermis. Op vrijdagavond is er een optreden van Jacco Ricardo en op zaterdag is er barbecue met optreden op het plein Onder de Toren.  

BREAKING

NMBS zoekt treinbestuurders voor Brugge

BRUGGE - De NMBS is momenteel op zoek naar drie nieuwe treinbestuurders voor Brugge. Kandidaten kunnen zich melden via de website van de VDAB. 

BREAKING

Deinze pakt uit met feesten van 20 tot 31juli

DEINZE - In Deinze pakken ze van 20 tot en met 31 juli uit met de jaarlijkse feesten. Op woensdag 20 juli starten de feesten met een jaarmarkt, kppenworp en koers voor elite dames. Op vrijdag 22 juli opent de kermis.  

BREAKING

Nu zondag Ommegang in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge is er nu zondag de jaarlijkse Ommegang. Die Ommegang zal om 15.30 uur door de straten trekken. 

BREAKING

Komend weekend Europafeesten in Tielt

TIELT - Komend weekend zijn er de Europafeesten in Tielt. Er is het ganse weekend braderie, kermis en straatanimatie. Verder zijn er tal van optredens. 

BREAKING

Nieuw toeristisch seizoen kan starten in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge kan het toeristisch seizoen starten. Vanaf komend weekend zullen de foodtrucks terug open zijn met heel wat lekkers op de Zeedijk.   

BREAKING

Tijdelijke gratis zomerparking voor Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke wordt aan de Rietstraat een tijdelijke gratis zomerparking in gebruik genomen. Er zal plaats zijn voor 550 wagens.  

Bekijk meer gerelateerde artikels