Regio

Wintersfeer in Damme start nog deze week

DAMME - In Damme start nu donderdag 23 december het event Wintersfeer in Damme. Nog tot en met 9 januari kan je op de site van het vroegere Sint-Janshospitaal genieten van prachtige bloemencreaties van de Brugse florist Frederiek Van Pamel. 

De tickets moeten vooraf gereserveerd worden om alles Coronaproof te laten verlopen. De bezoekers moeten ook een Corona Safe Ticket voorleggen.   

Bron: Foto┬ęToerisme Damme/Francis Gevaert

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Watervliet

WATERVLIET - Komend weekend is er kermisweekend in Watervliet. Op vrijdag zijn er optredens met onder meer Marina Wally, op zaterdag mosselsouper en kinderanimatie en op zondag rommelmarkt en travestie. 

BREAKING

Nu zaterdag Taptoe op de Burg in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag is er de 33e editie van de Fedekam Taptoe op de Burg in Brugge. 

BREAKING

Kempen pakt uit met campertour

KEMPEN - In de Kempen in de provincie Antwerpen pakken ze uit met een heuse campertour. Het gaat om een rondit van 250 kilometer langs de mooiste locaties in de Kempen.   

BREAKING

Vrouw gijzelde huisarts in Waregem

WAREGEM - Een 49 jarige vrouw heeft haar 32 jarige huisarts gegijzeld in haar woning. Ze kwam in woorden toen de arts geen medicatie wou voor schrijven die ze wou.  

BREAKING

School in Zoersel ontruimd omwille van gasgeur

ZOERSEL - Een school in Zoersel werd vandaag een tijdlang ontruimd omwille van gasgeur. De brandweer kwam ter plaatse voor metingen. 

BREAKING

Vijftien wielertoeristen ten val in Gijzegem

GIJZEGEM - In Gijzegem zijn vandaag vijftien wielertoeristen ten val gekomen tijdens een rit met hun club. Meerdere ambulances en MUG diensten werden ter plaatse gestuurd.  

BREAKING

Vrouw gestoken met mes in winkel in Hasselt

HASSELT - In een supermarkt aan de Luikersteenweg in Hasselt werd een medewerkster van de winkel gestoken met een mes. De politie en een ambulance werden ter plaatse gestuurd. 

BREAKING

Brand in Antwerpen

ANTWERPEN - Langs de Turnhoutsebaan is deze namiddag brand uitgebroken in een handelszaak. Tijdens de bluswerken was er hinder voor het autoverkeer maar er was ook hinder voor verschillende tramlijnen. 

BREAKING

Lotto's Muziekshow doet terug de kust aan

KUST - Tien avonden lang is de Lotto's Muziekshow deze zomer terug aan de kust. Er zijn telkens optredens van heel wat gekende artiesten. Ze starten op 12 juli in Oostende met Laura Lynn en Willy Sommers.   

BREAKING

Terug visserijfolkloreavond in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - Op het binnenplein van het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke wordt op vrijdagavond terug de visserijfolkloreavond gehouden. Op vrijdag 8 juli is de eerste editie gepland met optreden van de Juttertjes.  

Bekijk meer gerelateerde artikels