Regio

Winkels in Nederland vanaf morgen terug open

NEDERLAND - In Nederland worden een aantal Corona maatregelen versoepeld. Zo mogen de winkels vanaf morgen zaterdag terug open. Ze moeten wel om 17 uur al dicht. Ook de kappers mogen morgen terug starten.  

De supermarkten mogen open blijven tot 20 uur. Voor de horeca was er geen goed nieuws. Ze blijven nog minstens tot 25 januari dicht. Ook bioscopen en musea blijven verder gesloten.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Grote Pluim voor Koen Crucke

DE HAAN - Koen Crucke, die op 11 februari 70 jaar wordt, ontving zondag de allereerse Grote Pluim van de gemeente De Haan. Crucke woont al een aantal jaar in De Haan en ontpopte zich als een schitterende ambassadeur voor de gemeente. De Grote Pluim werd in De Haan in het leven geroepen om verdienstelijke inwoners in de bloemetjes te zetten. 

BREAKING

Gratis Tai Chi proeflessen in Deinze

DEINZE - Op vrijdag 4 en dinsdag 8 februari 2022 van 19.30 uur tot 21 uur organiseert Tai Chi school “De Zachte Kracht” gratis proeflessen in Deinze in de turnzaal van basisschool De Kleurenplaneet, P. Benoitlaan 10 (ingang Schutterijstraat).  Starten met een cursus Tai Chi kan een heel belangrijke stap zijn om wekelijks een moment tot rust te komen.  Lesgeefster van dienst in Deinze is Petra Bulcke.

BREAKING

Cercle won op Eupen met 0-2 cijfers

BRUGGE - Cercle Brugge doet het goed. Vandaag hebben ze opnieuw gewonnen. Ze moesten uit spelen op Eupen. 

BREAKING

26% te snel tijdens snelheidscontrole

BERINGEN/HAM/TESSENDERLO - De politie van de zone BHT heeft zaterdag een snelheidscontrole gehouden in Beringen, Ham en Tessenderlo. 

BREAKING

Betoging tegen Corona maatregelen in Brugge

BRUGGE - In Brugge werd vandaag een betoging gehouden tegen de Corona maatregelen. Op het Zand verzamelden de deelnemers waar ze toegesproken werden.

BREAKING

Zuster Marie Henriette vierde 100e verjaardag

SINT-MICHIELS - In Huize Vogelzang in Sint-Michiels werd dit weekend de 100e verjaardag gevierd van Zuster Marie Henriette.  

BREAKING

Auto tegen boom in Essen

ESSEN - In de Verbindingstraat in Essen is een wagen tegen een boom terecht gekomen. De chauffeur moet zijn bocht gemist hebben.  

BREAKING

Bistro Flandria pakt uit met weeklunch

BRUGGE - Van woensdag tot en met zaterdag pakt Bistro Flandria in het clubhuis van de Yachtclub aan de hoge Katelijnebrug uit met een weeklunch aan 15 euro. 

BREAKING

Traiteur Gout pakt nu ook uit met verse pizza

SIJSELE - Traiteur Gout in Sijsele pakt nu ook uit met verse pizza. Elke vrijdag en zaterdag kan je er vanaf 16 uur verse pizza kopen om thuis op te warmen. 

BREAKING

Druk voor brandweer in Roeselare

ROESELARE - Het was zaterdag druk voor de brandweer in Roeselare. Ze moesten uitrukken voor een CO intoxicatie en een schoorsteenbrand.  

Bekijk meer gerelateerde artikels