Regio

Barrio Cantina foodtruckfestivals keren terug

VLAANDEREN - Tijdens de maand juni worden drie weekends uitgetrokken voor de organisatie van het Barrio Cantina foodtruckfestival. 

Ze doen Oostende, Brugge en Gent aan. Er zal een ruim aanbod zijn met tal van keukens met internationale specialiteiten.  

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Zeer druk op het Zand in Brugge voor Discover Thailand

BRUGGE - Met het mooiie weer lokt het event Discover Thailand in Bruges vandaag zeer veel volk. Het event vindt plaats op  het Zand in Brugge. Al op de middag was de ondergrondse parking Zand volzet. U kan best kiezen voor de parking Station.   

BREAKING

Nog tot en met dinsdag kermis in Nazareth

NAZARETH - Nog tot en met dinsdag 30 mei is er kermis in Nazareth. De kermis is vandaag zondag open vanaf 16 uur. Je kan er de twee schietkramen van Gunsmoke vinden.   

BREAKING

Een maand lang werken aan de rotonde Station in Mechelen

MECHELEN - Van 30 mei tot 30 juni zijn er werken gepland aan het rondpunt van het Station in Mechelen. De bussen zullen dan ook niet stoppen aan Station Mechelen halte Perron 1. De vervangende halte wordt de Postzegelbrug.      

BREAKING

Al druk in Blankenberge

BLANKENBERGE - Het is nu al druk in Blankenberge. Velen willen aan de kust genieten van de zon. 

BREAKING

Nog tot en met morgen Sinksenkermis in Roeselare

ROESELARE - Nog tot en met morgen maandag is er Sinksenkermis op het Stationsplein in Roeselare met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Park Steevens wordt op 16 juni officieel geopend

SINT-KRUIS - Het Park Steevens aan het einde van Zandtiende is een aanwinst voor Sint-Kruis. Het zal een ontmoetingsplaats worden aan de rand van het Veltembos midden in het groen en de natuur. Al heel wat streekgenoten trokken naar het Park Steevens.       

BREAKING

Herdenking Operatie Ramrod in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In Sint-Michiels werd zaterdag de Opeatie Ramrod herdacht. De geallieerden hadden op 28 mei 1944 een luchtaanval uitgevoerd op het kasteel Ter Linden. Daarbij kwamen heel wat burgers die in de buurt waren om het leven. 

BREAKING

Archeologische vondsten op site Brusk in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden archeologische vondsten gedaan op site van  Brusk waar het nieuwe museum komt.    

BREAKING

Nieuw materiaal voor duikteam Brandweerzone Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen heeft het duikteam van de Brandweerzone nieuw materiaal. Burgemeester De Wever kon het nieuwe materiaal bewonderen tijdens een duikoefening.      

BREAKING

Druk aan de kust in Blankenberge, Oostende en Westende

KUST - Volgens de druktebarometer van Westtoer is het momenteel druk aan de kust in drie verschillende badplaatsen, Het gaat om de badplaatsen Blankenberge, Oostende en Westende. 

Bekijk meer gerelateerde artikels