Regio

The Fashion Store opent morgen in Eeklo

EEKLO - In Eeklo start morgen vrijdag in de Stationsstraat de nieuwe zaak The Fashion Store. Het is de zestiende winkel.  

Morgen vrijdag is er een nocturne en het ganse weekend krijgen de klanten 10% korting. In de winkel vind je 70 verschillende merken voor dames en heren.  

Bron: Foto©The Fashion Store

Bekijk Ook

BREAKING

Genieten aan het Minnewater in Brugge

BRUGGE - Aan het Minnewater in Brugge is er dit jaar heel wat te beleven. Er is het lichtbelevingsparcours (met een totaal nieuwe route), de kuntschaatspiste en Winterbar Vorst. Je kan er genieten van lekkere drankjes en hapjes. 

BREAKING

Veltemweg Sint-Kruis wordt vanaf 5 december schoolstraat

SINT-KRUIS - De Veltemweg in Sint-Kruis wordt vanaf maandag 5 december schoolstraat. De straat zal voor en na de school telkens tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer. Het gaat om een proefperiode tot 17 februari 2023. Nadien zal de situatie geëvalueerd worden.  

BREAKING

Breughelavond in de Peerdeblomme in Assebroek

ASSEBROEK - Het belooft een druk weekend te worden voor de Peerdeblomme in de Weidestraat in Assebroek. Op zaterdagavond 3 decemer is er vanaf 18 uur een Breughelavond. Op zondagnamiddag verwachten ze de Sint.   

BREAKING

Lekkere oliebollen smullen op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand vind je tot en met 8 januari 2023 de Winterfoor met onder meer de Gezondheidsapotheek. Je kan er genieten van lekkere oliebollen, beignets of frieten.   

BREAKING

Nog tot maart is de Cafédraal op maandag gesloten

BRUGGE - Nog tot maart zijn er twee sluitingsdagen bij de Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. De zaak is gesloten op zondag en maandag. Vandaag start de nieuwe weeklunch met parelhoenfilet als hoofdgerecht.   

BREAKING

Assenede telt af naar carnaval

ASSENEDE - In Assenede kan het aftellen beginnen naar het carnaval dat start op 15 februari met de grote carnavalsstoet op 26 februari. Intussen werd de 33 jarige Sarah Keisse voor de derde maal opnieuw verkozen als Prinses Carnaval voor Assenede.    

BREAKING

Mist en nevel beperken zicht

BRUGGE - Mist en nevel beperken vanavond het zicht in het verkeer. Ook op het water is het zicht beperkt voor de binnenvaart.  

BREAKING

Autobrand op de parking Maria Middelares in Gent

GENT - Op de parking van het Maria Middelares ziekenhuis in Gent is er maandagnamiddag een autobrand geweest. De geparkeerde wagen was spontaan beginnen roken. 

BREAKING

Gasontploffing in Meetkerke door centrale verwarmingsketel

MEETKERKE - De gasontploffing van vanmorgen in Meetkerke werd door een deskundige van het Parket onderzocht. Hij kon de oorzaak van de ontploffing achterhalen.  

BREAKING

Vragen over fusie ziekenhuizen

BRUGGE - Op de Brugse gemeenteraad waren er maandagavond vragen over een fusie tussen de ziekenhuizen. De Brugse burgemeester riep iedereen op om de schouders te zetten rond een fusie die er nodig is om geen dokters te verliezen of ziekenhuisbedden te zien verminderen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels