Regio

Restaurant Au Gusto pakt uit met Paasmenu

BRUGGE - Het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site van Oud Sint-Jan in Brugge pakt voor het komend Paasweekend uit met een heus Paasmenu.  

Het gaat om een driegangenmenu aan 45 euro met als hoofdgerecht lamsragout. Het Paasmenu wordt geserveerd op zaterdag 16 en zondag 17 april. Je kan er ook nog a la carte eten. Ze zijn onder meer gekend voor hun heerljke ossobuco. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuw toeristisch seizoen kan starten in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge kan het toeristisch seizoen starten. Vanaf komend weekend zullen de foodtrucks terug open zijn met heel wat lekkers op de Zeedijk.   

BREAKING

Tijdelijke gratis zomerparking voor Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke wordt aan de Rietstraat een tijdelijke gratis zomerparking in gebruik genomen. Er zal plaats zijn voor 550 wagens.  

BREAKING

Komend weekend kermis in Watervliet

WATERVLIET - Komend weekend is er kermisweekend in Watervliet. Op vrijdag zijn er optredens met onder meer Marina Wally, op zaterdag mosselsouper en kinderanimatie en op zondag rommelmarkt en travestie. 

BREAKING

Nu zaterdag Taptoe op de Burg in Brugge

BRUGGE - Nu zaterdag is er de 33e editie van de Fedekam Taptoe op de Burg in Brugge. 

BREAKING

Kempen pakt uit met campertour

KEMPEN - In de Kempen in de provincie Antwerpen pakken ze uit met een heuse campertour. Het gaat om een rondit van 250 kilometer langs de mooiste locaties in de Kempen.   

BREAKING

Vrouw gijzelde huisarts in Waregem

WAREGEM - Een 49 jarige vrouw heeft haar 32 jarige huisarts gegijzeld in haar woning. Ze kwam in woorden toen de arts geen medicatie wou voor schrijven die ze wou.  

BREAKING

School in Zoersel ontruimd omwille van gasgeur

ZOERSEL - Een school in Zoersel werd vandaag een tijdlang ontruimd omwille van gasgeur. De brandweer kwam ter plaatse voor metingen. 

BREAKING

Vijftien wielertoeristen ten val in Gijzegem

GIJZEGEM - In Gijzegem zijn vandaag vijftien wielertoeristen ten val gekomen tijdens een rit met hun club. Meerdere ambulances en MUG diensten werden ter plaatse gestuurd.  

Bekijk meer gerelateerde artikels