Brugge

Emma stelt tentoon bij Chris Vos

BRUGGE - In de nieuwe winkel van Chris Vos in de Philipstockstraat in Brugge is er nog tot vandaag een expo met werk van Emma Vanparys.  

De expo vindt plaats op de bovenverdieping van Chris Vos. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge Plus pakt komende zomer terug uit met Film op het strand

ZEEBRUGGE - Komende zomer pakt Brugge Plus uit met Film op het strand. Elke donderdag van de maanden juli en augustus zijn er in de namiddag twee films voor kinderen en jongeren. 

BREAKING

Brugs schepencollege weigert dossier Les Acacias

SINT-ANDRIES - Het dossier rond het kasteeltje Les Acacias in de Hogeweg in Sint-Andries sleept nu reeds jaren aan. Het gebouw staat steeds verder te verkommeren.  

BREAKING

Ook nog een groene Michelin ster voor De Jonkman

SINT-KRUIS - Filip Claeys van de Jonkman uit Sint-Kruis is bijzonder tevreden. Naast zijn twee Michelin sterren krijgt hij nu nog eens een groene Michelin ster. 

BREAKING

Bistro Old Steamer pakt uit met maatjesfestijn in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Halverwege juni start terug het nieuwe maatjesseizoen. Captain Dirk wil terug een maatjesfestijn houden aan zijn zaak.  

BREAKING

Deliveroo levert nu ook boodschappen aan huis

BRUGGE - In Brugge is Deliveroo gestart met het leveren aan huis van boodschappen uit de supermarkt. Ze vertrekken vanuit de Carrefour Express winkels van Sint-Kruis en Sint-Pieters.  

BREAKING

Radisson Blu Brugge zoekt Demi Chef de Partie

BRUGGE - Het Brugse hotel Radisson Blu aan het station is op zoek naar een Demi Chef de Partie. Na drie maanden kan je een vast contract krijgen.   

BREAKING

Club Brugge gaat in zee met Carl Hoefkens

BRUGGE - Club Brugge kiest Carl Hoefkens als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Maandag vierde Club nog hun kampioenstitel op de Brugse Markt. Trainer Alfred Schreuder vertrekt immers naar Ajax.    

BREAKING

De laatste dagen voor de Brugse Meifoor

BRUGGE - Het zijn de laatste dagen van de Brugse Meifoor. De foor eindigt nu zondag. Vrijdag is er nog de verminderde prijsdag. 

BREAKING

Vlaams geld voor Heilig Bloedprocessie

BRUGGE - Op vraag van de Edele Confrerie van het Heilig Bloed voorziet Vlaams Minister Jan Jambon (N-VA) vanaf 2023 een subsidie van 50.000 euro voor de Heilig Bloedprocessie. Alles draait op vrijwilligers voor de organisatie van deze processie.  

BREAKING

Morgen Heilig Bloedprocessie in Brugge

BRUGGE - Morgen donderdag trekt de Heilig Bloedprocessie terug door de straten van Brugge, dit na twee jaren van Corona. In totaal stappen 1.700 figuranten mee in de processie. Er werd terug gekozen voor heel wat vernieuwingen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels