Regio

Bijzonder druk richting binnenland

VLAANDEREN - Het mooie weer lokte vandaag heel wat volk naar de kust. Op de snelweg richting binnenland is het bijzonder druk vanaf Jabbeke met vertraagd verkeer in Beernem, Aalter tot in Gent.   

Op de N49 is er vertraagd verkeer richting binnenland vanaf Maldegem.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag naar de Vuelta met de shuttlebus in Breda

BREDA - De Nederlandse stad Breda krijgt nu zondag de derde rit van de Vuelta die morgen vrijdag in Utrecht start. De start en aaankomst is gepland in Breda met een rit door Noord Brabant.  

BREAKING

Aalter rouwt om Jan De Crem

AALTER - In Aalter rouwen ze om het overlijden van Jan De Crem. Hij was 94. De man was 35 jaar lang burgemeester van Aalter. 

BREAKING

Vanaf morgen braderie in Blankenberge

BLANKENBERGE - Vanaf morgen start de braderie in Blankenberge. De braderie duurt tot en met zondag. Er is dit weekend ook foor.   

BREAKING

Foorkramers bedanken stad Turnhout

TURNHOUT - Nog tot en met donderdag 25 augustus is er foor in Turnhout. De foorhouders moeten daar geen standgeld betalen en juichen dat toe. Ze willen nu de bevolking bedanken.  

BREAKING

Vandaag start van Ypres Rally

IEPER - In Ieper verwachten ze tot en met zondag 21 augustus heel wat rallyfanaten voor de Ypres Rally. Voor de rally moeten heel wat verkeersmaatregelen genomen worden voor een veilig verloop. 

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor oliespoor in Assebroek

ASSEBROEK - De brandweer werd vandaag over de middag opgeroepen voor een oliespoor. Het spoor situeerde zich rond de Daverlostraat. De brandweer heeft de weg schoongemaakt met een speciaal middel.   

BREAKING

Koen Buyse op de planken bij Parkies

BLANKENBERGE/MIDDELKERKE - Koen Buyse stond woensdagavond op de planken bij Parkies, dit in het domein De Craene in Blankenberge. Volgende week woensdag is het een laatste Parkies optreden in Blankenberge met Bart Kaell.  

BREAKING

Komend weekend Zomerkerrmis in Wervik

WERVIK - In Wervik wordt er nog steeds gewerkt aan de Steenakker. De kermis vind je dit jaar aan E Gellyncklaan, dit van vrijdag tot en met dinsdag.  

BREAKING

Argentijnse tango en chacarera nieuw in het aanbod bij Dansschool Ramon

ASSEBROEK - In september start het nieuwe seizoen bij Dansschool Ramon. Ze pakken terug uit met enkele nieuwigheden. Andres Ramon kon een topkoppel strikken voor de lessen Argentijnse tango en chacarera. Op 2 september is er een gratis trial van de Argentijnse tango. 

BREAKING

Cruiseschip Aida Prima van Zeebrugge naar Rotterdam

ZEEBRUGGE - Het cruiseschip Aida Prima is woensdagavond uit de haven van Zeebrugge vertrokken voor een tocht richting Rotterdam in Nederland. 

Bekijk meer gerelateerde artikels