Regio

Meeste gemeentelijke diensten vandaag gesloten in Aalter

AALTER - Met de feestdag van donderdag wordt de brug gemaakt en zullen de gemeentelijke diensten in Aalter gesloten blijven.  

Vandaag kan je wel terecht in het sportcentrum, het zwembad en het containerpark.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Frank Vergucht kwam zwaar ten val met de fiets

BRUGGE - De gekende Brugse fotograaf Frank Vergucht (die dagelijks weerfoto's levert aan de VRT voor het weerbericht en aan Focus WTV) is zwaar ten val gekomen. Hij moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. De man fietst dagelijks door Brugge op zoek naar de mooiste weerfoto's.    

BREAKING

Nu zondag naar de Vuelta met de shuttlebus in Breda

BREDA - De Nederlandse stad Breda krijgt nu zondag de derde rit van de Vuelta die morgen vrijdag in Utrecht start. De start en aaankomst is gepland in Breda met een rit door Noord Brabant.  

BREAKING

Aalter rouwt om Jan De Crem

AALTER - In Aalter rouwen ze om het overlijden van Jan De Crem. Hij was 94. De man was 35 jaar lang burgemeester van Aalter. 

BREAKING

Vanaf morgen braderie in Blankenberge

BLANKENBERGE - Vanaf morgen start de braderie in Blankenberge. De braderie duurt tot en met zondag. Er is dit weekend ook foor.   

BREAKING

Foorkramers bedanken stad Turnhout

TURNHOUT - Nog tot en met donderdag 25 augustus is er foor in Turnhout. De foorhouders moeten daar geen standgeld betalen en juichen dat toe. Ze willen nu de bevolking bedanken.  

BREAKING

Vandaag start van Ypres Rally

IEPER - In Ieper verwachten ze tot en met zondag 21 augustus heel wat rallyfanaten voor de Ypres Rally. Voor de rally moeten heel wat verkeersmaatregelen genomen worden voor een veilig verloop. 

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor oliespoor in Assebroek

ASSEBROEK - De brandweer werd vandaag over de middag opgeroepen voor een oliespoor. Het spoor situeerde zich rond de Daverlostraat. De brandweer heeft de weg schoongemaakt met een speciaal middel.   

BREAKING

Koen Buyse op de planken bij Parkies

BLANKENBERGE/MIDDELKERKE - Koen Buyse stond woensdagavond op de planken bij Parkies, dit in het domein De Craene in Blankenberge. Volgende week woensdag is het een laatste Parkies optreden in Blankenberge met Bart Kaell.  

BREAKING

Komend weekend Zomerkerrmis in Wervik

WERVIK - In Wervik wordt er nog steeds gewerkt aan de Steenakker. De kermis vind je dit jaar aan E Gellyncklaan, dit van vrijdag tot en met dinsdag.  

Bekijk meer gerelateerde artikels