Regio

Liverpool of Real Madrid ?

BELGIE/ VOETBAL - 

Liverpool – Real Madrid, Tip: 1, Quotering: 1.60 (wint de beker) of 2.25 (wint binnen 90 minuten)

Over een moeilijke wedstrijd gesproken. Het is bijna onmogelijk om Benzema, Vinicius, Salah en Mane 90 of 120 minuten op afstand te houden, en vooral de aanvallers van de roodhemden zouden met een gerust hart een paar treffers moeten kunnen noteren tegen een wankele Blancos-achterhoede.

 

Benzema heeft echter maar een halve kans nodig om Real weer op gelijke hoogte te brengen, en Liverpools riskante verdedigingsstrategie maakt hen altijd kwetsbaar voor het tempo en de trucs van Ancelotti's twee Braziliaanse sterrenjongens.

Als Thiago en Fabinho fit aan de aftrap verschijnen, zou dat een enorme opsteker zijn voor Klopp, wiens ploeg misschien weer helemaal naar de strafschoppen zal worden geleid, en wij denken dat Liverpool's recente ervaring vanaf 11 meter hen zal helpen om voor de zevende keer de grootste prijs van Europa in handen te krijgen en een einde te maken aan het sprookje van Real.

 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Grote reuzeparade in Nieuwpoort op zondag 10 juli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort gaan op zaterdag 9 en zondag 10 juli de Reuzefeesten door met op zondagnamiddag een grote parade met reuzen uit verschillende regio's. 

BREAKING

Brugse Avondrijders plannen een oldtimerrit op 28 augustus

BRUGGE - De Brugse Avondrijders of kortweg de BAR plannen op 28 augustus een oldtimerrit in Brugge ten voordele van het goede doel. Het geld gaat naar een ALS patiënt. 

BREAKING

Vandaag zondag Zandfeesten op het Zand in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je vandaag zondag naar de Zandfeesten. Reeds van in de vroege uurtjes komen de deelnemers toe. De eerste bezoekers komen al rond 6 uur neuzen.  

BREAKING

Gunsmoke trekt door West- Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - De ganse zomer kan je het schietkraam Gunsmoke vinden op tal van kermissen. 

BREAKING

Uitagenda voor vrijdag 8 juli

KUST/REGIO - Ook op vrijdag 8 juli kan je heel wat beleven aan de kust en in de regio. Naar de markt kan je alvast in Koksijde, Blankenberge, Nieuwpoort en Zeebrugge. 

BREAKING

Geen eventing dit jaar op Manège de Blauwe Zaal

BRUGGE - Er zal dit jaar geen Eventing gehouden worden in Brugge op de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme.  

BREAKING

Heerlijke suggesties bij de Oesterput in Blankenberge

BLANKENBERGE - Een aan te raden adres in Blankenberge voor een lekker etentje is de Oesterput. De zaak van de familie De Vriendt krijgt al heel wat jaren positieve commentaren in tal van horecagidsen.  

BREAKING

Alain Meessen pakt uit met afhaalmenu in weekends

OEDELEM - Het Restaurant Alain Meessen kan nog niet terug open na de schouderoperatie van Petra. Daarom start Alain nu met een afhaalmenu op zaterdag en zondag. Het gaat om een take away viergangenmenu.  

BREAKING

Terug Autoloze Zondag in Brugge

BRUGGE - Er is dit jaar terug autoloze zondag in september. Voor het eerst zal ook een deel van de Brugse Ring afgesloten zijn. 

BREAKING

Een danspasje wagen op Benenwerk in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je in augustus terug naar Benenwerk, een avond dansen op de verschillende pleinen in de stad. 

Bekijk meer gerelateerde artikels