Evenementen

Komend weekend 40e Havenfeesten in Terneuzen

TERNEUZEN (NEDERLAND) - In Terneuzen in Zeeland worden komend weekend de 40e editie gehouden van de Havenfeesten. De feesten starten vrijdagavond met een heuse vlootshow en roeiwedstrijden.   

Op zaterdag is er een rescue oefening met de KNRM en de SAR heli (foto), komt Dennie Christian optreden en is er vuurwerk. Op zondag zijn er oude maritieme ambachten en optredens van Danny de Munk en van Corry Konings.   

Bron: Foto©KNRM/Martijn Bustin

Bekijk Ook

BREAKING

MUG Heli moest naar Groede in Zeeland

BRUGGE/GROEDE (NEDERLAND) - De MUG heli werd deze namiddag opgeroepen naar Zeeuws Vlaanderen, meer bepaald naar Groede.   

BREAKING

Werken Glacisweg gaan van start in Hulst

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - De Glacisweg in Hulst krijgt een nieuwe inrichting. Maandag 29 augustus starten de werken. Het volledige werk is eind oktober klaar.

BREAKING

Koersfanaten kijken uit naar de Vuelta in Nederland én België

NEDERLAND - BAARLE-NASSAU, BELGIE- BAARLE HERTOG - De Ronde van Spanje, La Vuelta, komt op 19, 20 en 21 augustus naar Nederland. Op zondag 21 augustus doorkruist de derde etappe Breda – Breda niet alleen de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau, maar ook de Belgische gemeente Baarle-Hertog. De renners zullen dan op enkele minuten tijd maar liefst acht keer over een Belgisch-Nederlandse grens rijden. 

BREAKING

Morgen maandag Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Morgen maandag is het in Zeebrugge Festival van de Noordzee. Een dag lang wordt de Noordzeevis in de kijker gezet. De organisatoren verwachten heel wat volk.    

BREAKING

Volgende week zondag Vuelta in Breda

BREDA (NEDERLAND) - Volgende week zondag is de Vuelta te gast in de Nederlandse provncie Noord Brabant. De start en aankomst zijn voorzien in de stad Breda. 

BREAKING

44e editie van de Mosselfeesten in Philippine

PHILIPPINE (ZEELAND) - Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus zijn er voor de 44e maal de mosselfeesten in Philippine. Het dorp is gekend voor de mosselrestaurants waar de Belgen al vele jaren lang komen.    

BREAKING

Nog tot en met morgen maandag Rijvers Festival in Lovendegem

LOVENDEGEM - Nog tot en met morgen is er in Lovendegem het Rijvers Festival. Vanavond verwachten ze Laura Tesoro en Regi.  

BREAKING

Onderzoek naar autovandalisme in Middelburg

MIDDELBURG (NEDERLAND) - In Middelburg in Zeeland werden vijf ruiten ingeslagen van geparkeerde wagens.     

Bekijk meer gerelateerde artikels