Regio

Lidl zoekt 15 winkelbediendes voor hun nieuwe vestiging in Veurne

VEURNE - Voor de opening van de nieuwe Lidl winkel in Veurne dit najaar is Lidl op zoek naar 15 winkelbediendes om deel uit te maken van het team van 26 personen.

Winkelbediendes kunnen rekenen op heel wat afwisseling in hun job. In de voormiddag staan ze aan de kassa, in de namiddag controleren ze groenten en fruit op versheid, bakken brood af en vullen ze de rekken aan. Lidl zoekt personeel die de klanten met de lach wil ontvangen en bereid is om ook op zaterdag te werken. Eerst worden de winkelbediendes opgeleid in een nabijgelegen winkel, dat ze helemaal opgeleid zijn tegen de opening van de nieuwe winkel in Veurne. Wil je ook deel uitmaken van #TeamLidlVeurne? Solliciteren kan via https://werkenbijlidl.be/

Bron: Foto©Lidl

Bekijk Ook

BREAKING

Waregem blijft stad van de koers

WAREGEM - In Waregem verwachten ze in 2028 het Belgisch Kampioenschap koers voor dames en heren. Volgend jaar mogen ze al het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor de jeugd verwelkomen. 

BREAKING

Dansschool Ramon pakt uit met latin en swing dansfuif

ASSEBROEK - De Dansschool Ramon in de Vossensteert in Assebroek pakt op zaterdag 12 november om 20 uur uit met een Latin Swing Dansfuif. Er is eerst een uur lang initiatie gevolgd door een dansfuif. 

BREAKING

Brugs Gebak nog tot en met zondag in Kuurne

KUURNE - Nog tot en met zondag kan je van heerlijk kermisgebak genieten in Kuurne, dit bij het Brugs Gebak. Ze zijn gemakkelijk te bereiken via de Kerkstraat of de parking Vlaskouter.  

BREAKING

Nieuwe Coronagolf met meer besmettingen en ziekenhuisopnames

BELGIE - In ons land is er terug een nieuwe Coronagolf met heel wat nieuwe besmettingen maar ook met ziekenhuisopnames. In tal van ziekenhuizen waarschuwen ze al. Toch nemen ze in ons land geen maatregelen.  

BREAKING

Slechts 1 kandidaat voor Prins Carnaval in Aalst

AALST - Nu zaterdagavond worden 5.000 carnavalisten verwacht op de Markt in Aalst. Daar is de prinsenverkiezing gepland. Gezien er slechts één kandidaat is voor de titel heeft Jordi nog weinig te vrezen.  

BREAKING

AA Gent maakt bezoekersvak groter voor wedstrijd van morgen avond

GENT - AA Gent moet morgenavond Europees spelen. Ze krijgen dan het Zweedse Djurgardens op bezoek. De vraag naar tickets was bijzonder groot. Er waren al meer dan 1.000 tickets verkocht. Daarom werd beslist om het bezoekersvak uit te breiden.  

BREAKING

Henriette en Raf in film over buurtwinkels in Koolkerke

KOOLKERKE - Op zondag 23 oktober is er om 17 uur in zaal Reigersnest in Kookerke de vertoning van de film van Philippe Niclaes. Hij heeft een film gemaakt over de buurtwinkels.  

BREAKING

Tramverkeer in Antwerpen liep hinder op door probleem met bovenleiding

ANTWERPEN - Op de tramlijnen 2 en 3 was er deze namiddag twee uur lang hinder en dit in beide richtingen. De oorzaak was een probleem met de bovenleiding in Merksem. 

BREAKING

Rederij MSC laat cruiseschip Virtuosa uit Zeebrugge vertrekken

ZEEBRUGGE - Voortaan kan je inschepen in Zeebrugge voor een cruisereis. Van november tot mei 2023 zal het cruiseschip MSC Virtuosa uit Zeebrugge vertrekken. Op 10 januari 2023 kan je inschepen voor 19 dagen naar de zon met onder meer Marokko en de Canarische Eilanden. 

BREAKING

Restaurant Quatre Vins bestaat twee jaar

BRUGGE - Het restaurant Quatre Vins in de Philipstockstraat in Brugge bestaat twee jaar. Twee jaar terug zijn Maxinne en Olivier gestart met hun eigen zaak. Ze bouwden een trouw cliënteel op. 

Bekijk meer gerelateerde artikels