Regio

Nu woensdag 50e editie van de Spakenburgse Dag

SPAKENBURG (NEDERLAND) - Aan het Eemmeer in Spakenburg in de Nederlandse provincie Utrecht is het nu woensdag 3 augustus de 50e editie van de Spakenburgse Dag. Ze houden er nog van tradities.     

Op de Spakenburgse Dag is er een optocht in hun speciale klederdracht en komen tal van Shantykoren zingen. Er komen ook groepen in speciale klederdracht van onder meer de provincie Zeeland. 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Vestingsfeesten op 26-27 en 28 augustus in Hulst

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - In het weekend van 26-27-28 augustus 2022 zijn het weer Vestingfeesten in Hulst. Dit is drie avonden feest op de Grote Markt, een rommelmarkt, een Pagadderwandeltocht en -run én een zomercarnaval. Om het veilig te laten verlopen is de binnenstad van Hulst in het feestweekend verkeersluw.

BREAKING

JBC opent nieuwe vestiging in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen opent de JBC een nieuwe vestiging aan de Bruul, dit in een historisch pand. De winkel is 800 vierkante meter groot. 

BREAKING

Asfaltwerken inkom Graauw

NEDERLAND, ZEELAND, HULST - Op 29 en 30 augustus 2022 krijgt het deel van de Zandbergsestraat aan de inkom van Graauw krijgt een nieuwe laag asfalt. Op beide dagen is het gedeelte van de Zandbergsestraat tussen de huisnummers 2a en 12 afgesloten voor alle verkeer.

BREAKING

Nederland in de ban van de Vuelta

NEDERLAND - Nederland is vanaf vandaag drie dagen in de ban van de Vuelta. In Utrecht wordt de Ronde van Spanje dit jaar gestart. Vanavond is er de ploegentijdrit waarbij 23 ploegen aan de start komen.    

BREAKING

Twee bankpasfraudeurs ingerekend in Middelburg

MIDDELBURG (NEDERLAND) - In het Nederlandse Middelburg werden twee bankpasfraudeurs ingerekend door de Politie Zeeland. De mannen zijn 19 en 24 jaar en gaven zich uit als medewerkers van de bank.  

Bekijk meer gerelateerde artikels