Regio

Monali stelt tentoon in Brugge

BRUGGE - Monali Meher pakt nog tot en met 21 augustus uit met haar expo Unknown Landscape. De expo is te zien in het Atelier op de hoek van de 's Gravenstraat met de Kalvariebergstraat in Brugge. 

Haar werk is te bewonderen op woensdag, zaterdag en zondag. 

Bron: Foto©Mieke Vandemoortele

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend paardenmateriaalbeurs bij Hippique Academy

ASSEBROEK - Komend weekend is er in Assebroek de derde editie van de paardenmateriaalbeurs van Hippique Academy aan de Astridlaan. 

BREAKING

Werken gestart aan de Promenade in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de werken gestart van de houten wandelpromenade naast de Havengeul. Er zijn herstellingen nodig aan de promenade.  

BREAKING

Waregem blijft stad van de koers

WAREGEM - In Waregem verwachten ze in 2028 het Belgisch Kampioenschap koers voor dames en heren. Volgend jaar mogen ze al het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor de jeugd verwelkomen. 

BREAKING

Dansschool Ramon pakt uit met latin en swing dansfuif

ASSEBROEK - De Dansschool Ramon in de Vossensteert in Assebroek pakt op zaterdag 12 november om 20 uur uit met een Latin Swing Dansfuif. Er is eerst een uur lang initiatie gevolgd door een dansfuif. 

BREAKING

Brugs Gebak nog tot en met zondag in Kuurne

KUURNE - Nog tot en met zondag kan je van heerlijk kermisgebak genieten in Kuurne, dit bij het Brugs Gebak. Ze zijn gemakkelijk te bereiken via de Kerkstraat of de parking Vlaskouter.  

BREAKING

Nieuwe Coronagolf met meer besmettingen en ziekenhuisopnames

BELGIE - In ons land is er terug een nieuwe Coronagolf met heel wat nieuwe besmettingen maar ook met ziekenhuisopnames. In tal van ziekenhuizen waarschuwen ze al. Toch nemen ze in ons land geen maatregelen.  

BREAKING

Slechts 1 kandidaat voor Prins Carnaval in Aalst

AALST - Nu zaterdagavond worden 5.000 carnavalisten verwacht op de Markt in Aalst. Daar is de prinsenverkiezing gepland. Gezien er slechts één kandidaat is voor de titel heeft Jordi nog weinig te vrezen.  

BREAKING

AA Gent maakt bezoekersvak groter voor wedstrijd van morgen avond

GENT - AA Gent moet morgenavond Europees spelen. Ze krijgen dan het Zweedse Djurgardens op bezoek. De vraag naar tickets was bijzonder groot. Er waren al meer dan 1.000 tickets verkocht. Daarom werd beslist om het bezoekersvak uit te breiden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels