Regio

Gespreide terugkeer van de kust naar binnenland

KUST - Door het mindere weer is de terugkeer vanaf de kust richting binnenland vlot verlopen. De hinder op de snelwegen was beperkt.  

De zon was vandaag niet van de partij aan de kust. Velen zijn dan ook vroeger vertrokken dan gewoonlijk. In de loop van de week wordt het terug zomers warm. 

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Dansschool Ramon pakt uit met latin en swing dansfuif

ASSEBROEK - De Dansschool Ramon in de Vossensteert in Assebroek pakt op zaterdag 12 november om 20 uur uit met een Latin Swing Dansfuif. Er is eerst een uur lang initiatie gevolgd door een dansfuif. 

BREAKING

Brugs Gebak nog tot en met zondag in Kuurne

KUURNE - Nog tot en met zondag kan je van heerlijk kermisgebak genieten in Kuurne, dit bij het Brugs Gebak. Ze zijn gemakkelijk te bereiken via de Kerkstraat of de parking Vlaskouter.  

BREAKING

Nieuwe Coronagolf met meer besmettingen en ziekenhuisopnames

BELGIE - In ons land is er terug een nieuwe Coronagolf met heel wat nieuwe besmettingen maar ook met ziekenhuisopnames. In tal van ziekenhuizen waarschuwen ze al. Toch nemen ze in ons land geen maatregelen.  

BREAKING

Slechts 1 kandidaat voor Prins Carnaval in Aalst

AALST - Nu zaterdagavond worden 5.000 carnavalisten verwacht op de Markt in Aalst. Daar is de prinsenverkiezing gepland. Gezien er slechts één kandidaat is voor de titel heeft Jordi nog weinig te vrezen.  

BREAKING

AA Gent maakt bezoekersvak groter voor wedstrijd van morgen avond

GENT - AA Gent moet morgenavond Europees spelen. Ze krijgen dan het Zweedse Djurgardens op bezoek. De vraag naar tickets was bijzonder groot. Er waren al meer dan 1.000 tickets verkocht. Daarom werd beslist om het bezoekersvak uit te breiden.  

BREAKING

Henriette en Raf in film over buurtwinkels in Koolkerke

KOOLKERKE - Op zondag 23 oktober is er om 17 uur in zaal Reigersnest in Kookerke de vertoning van de film van Philippe Niclaes. Hij heeft een film gemaakt over de buurtwinkels.  

BREAKING

Tramverkeer in Antwerpen liep hinder op door probleem met bovenleiding

ANTWERPEN - Op de tramlijnen 2 en 3 was er deze namiddag twee uur lang hinder en dit in beide richtingen. De oorzaak was een probleem met de bovenleiding in Merksem. 

BREAKING

Rederij MSC laat cruiseschip Virtuosa uit Zeebrugge vertrekken

ZEEBRUGGE - Voortaan kan je inschepen in Zeebrugge voor een cruisereis. Van november tot mei 2023 zal het cruiseschip MSC Virtuosa uit Zeebrugge vertrekken. Op 10 januari 2023 kan je inschepen voor 19 dagen naar de zon met onder meer Marokko en de Canarische Eilanden. 

BREAKING

Restaurant Quatre Vins bestaat twee jaar

BRUGGE - Het restaurant Quatre Vins in de Philipstockstraat in Brugge bestaat twee jaar. Twee jaar terug zijn Maxinne en Olivier gestart met hun eigen zaak. Ze bouwden een trouw cliënteel op. 

BREAKING

Vandaag geen L trein tussen Zeebrugge en Mechelen door staking

ZEEBRUGGE/MECHELEN - Het is vandaag staking bij de spoorwegen. De hinder zal groot zijn voor het spoor. Nu is al zeker dat de L trein tussen Zeebrugge en Mechelen niet zal rijden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels