Regio

Uitagenda voor zaterdag 6 augustus

KUST/REGIO - Ook vandaag zaterdag is er aan de kust en in de regio heel wat te beleven. Je kan in de voormiddag naar de marktdag in De Panne, Knokke en Oostende. Voor een avondmarkt moet je vanavond naar Koksijde of naar Mariakerke waar er vandaag braderie is.   

In Blankenberge kan je naar de Like Me Expo op de Pier, naar het reuzenrad, naar de Mol aan Zee, mee op maritieme wandeling of deelnemen aan een zandkastelenwedstrijd. In Bredene is er een Belgisch Kampioenschap zandkastelen bouwen en Radio 2 is te gast in Bredene. In De Panne kan je naar de Kasteelstraatfeesten, deelnemen aan de zoektochten van Duinpanne en in Plopsa is er Late Night met vuurwerk. In Heist is er beachvolley en zijn er Polderstraatfeesten. In Knokke is er Beach Hockey, Cartoonfestival en World Press Photo. In Oostduinkerke trekken de garnaalvissers naar zee. In Koksijde is er de Lego Expo. In Middelkerke kan je naar de Dino zandsculpturen en naar het optreden van Raymond in de Proximus Pop Up Arena. In Oostende kan je naar de belevingsexpo rond Studio 100 in het Kursaal of naar de voorstellingen Theater aan Zee.         

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Garnaalvissers te paard naar zee

OOSTDUINKERKE - De garnaalvissers te paard trekken vandaag naar zee, dit over de middag om 12.30 uur. Ze gaan op zoek naar garnalen. Ook de garnaalkruiers gaan straks mee in zee. 

BREAKING

Nu zaterdag start van de kermis in Torhout

TORHOUT - Nu zaterdag is er in Torhout de start van de jaarlijkse kermis. De kermis duurt tot en met woensdag 24 augustus. De foor start nu zaterdag om 16 uur. Om 18.30 uur is er een openingsstoet met muzikanten en steltlopers.  

BREAKING

Tir Stef vind je in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De komende dagen vind je het schietkraam Tir Stef terug op de Zeedijk in Zeebrugge. Vanaf volgend weekend is hij dan terug te vinden op de Dorpskermis op het Marktplein in Zeebrugge. 

BREAKING

Bredene maakt zich op voor festivalweekend

BREDENE - In het Park Paelsteenveld in Bredene zijn alle voorbereidingen klaar voor het festivalweekend. Ze verwachten zowel op zaterdag als op zondag grote namen met op zataerdag Mercury Rising, Bowie Live en Kool & The Gang.   

BREAKING

Gemeente Maldegem slachtoffer van cyberaanval

MALDEGEM - De gemeente Maldegem is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij er een datalek is geweest en heel wat gegevens van personen en leveranciers konden geraadpleegd worden. 

BREAKING

Boudewijn Seapark op zoek naar personeel voor najaar

BRUGGE - Het Brugse pretpark Boudewijn Seapark in Sint-Michiels is op zoek naar versterking voor hun park in het najaar. 

BREAKING

Oosteeklo viert vanaf vandaag kermis

OOSTEEKLO - In Oosteeklo, deelgemeente van Assenede, gaat vandaag het kermisweekend van start. Vandaag vrijdag is er een eetfestijn, schieting en gaaibolling. Morgen zaterdag zijn er tal van optredens.   

BREAKING

Nicky M Kids in Brugge pakt uit met openingsweekend

BRUGGE - NICKY M. KIDS, een fashion kids concept store, opent dit weekend haar deuren in Brugge centrum. Wie in het openingweekend van zaterdag 20 en 21 augustus NICKY M. KIDS een bezoekje brengt, krijgt bij aankoop van minimum 100 euro een unieke 'terug naar school'-goodiebag.

BREAKING

Frank Vergucht kwam zwaar ten val met de fiets

BRUGGE - De gekende Brugse fotograaf Frank Vergucht (die dagelijks weerfoto's levert aan de VRT voor het weerbericht en aan Focus WTV) is zwaar ten val gekomen. Hij moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. De man fietst dagelijks door Brugge op zoek naar de mooiste weerfoto's.    

BREAKING

Nu zondag naar de Vuelta met de shuttlebus in Breda

BREDA - De Nederlandse stad Breda krijgt nu zondag de derde rit van de Vuelta die morgen vrijdag in Utrecht start. De start en aaankomst is gepland in Breda met een rit door Noord Brabant.  

Bekijk meer gerelateerde artikels