Zeeland

Folder inkomensregeling ouderen is er in Borsele

BORSELE (NEDERLAND) - Wethouder van de Plasse overhandigt morgen het eerste exemplaar van de folder ‘Inkomensregelingen ouderen’ aan Liliane Schoone van de Seniorenraad Borsele. In deze folder staan handige, kostenbesparende tips waar minima en ouderen gebruik van kunnen maken. 

De reden om deze folder 'inkomensregelingen ouderen' uit te brengen is om vooral ouderen meer te wijzen op alle specifieke regelingen die voor hen beschikbaar zijn. In de folder lees je bijvoorbeeld over het Het Volwassenfonds Sport en Cultuur. Dit fonds maakt het mogelijk dat volwassenen en ouderen met een inkomen rond het bestaansminimum deel kunnen nemen aan sport en cultuur. Benieuwd naar de folder? Deze is vanaf woensdag 17 augustus te verkrijgen bij het Vrijwilligershuis in Heinkenszand. Ook wordt deze begin september verspreid onder alle inwoners van Borsele via het plaatselijke huis-aan-huisblad. 
 

Bron: Foto©Pixabay

Bekijk Ook

BREAKING

Najaarskermis in Breda vanaf 21 oktober

BREDA (NEDERLAND) - In Breda is er deze maand terug kermis. De najaarskermis start op 21 oktober en duurt tot en met 30 oktober.     

BREAKING

Dode vinvis aangespoeld op strand van Westkapelle

WESTKAPELLE (NEDERLAND) - In Westkapelle in Zeeland is de dode vinvis aangespoeld die de voorbije dagen voor de Belgische kust waargenomen werd. Een zoekactie leverde zaterdag niets meer op. De scheepvaart werd verwittigd om een aanvaring te voorkomen.    

BREAKING

Hotel Vandervalk Gilze Rijen start met bowling

GILZE RIJEN (NEDERLAND) - In Gilze Rijen in Noord Brabant in Nederland pakken ze vanaf maandag 10 oktober uit met een bowling voor hun hotelgasten. Het is een extra troef voor het hotel dat ook al beschikt over een indoor zwembad.    

BREAKING

Vandervalk Hotel Middelburg lanceert hun kerstarrangement

MIDDELBURG (ZEELAND) - Het Hotel Vandervalk in Middelburg in Zeeland pakt reeds uit met hun kerstarrangement. Op hun website vind je reeds meer info over prijs en voorwaarden. 

BREAKING

Parkeertarieven in Veere volgend jaar goedkoper

VEERE (NEDERLAND) - In het toeristische stadje Veere in Zeeland wordt parkeren volgend jaar goedkoper. De duurste plaatsen waren nu 5,20 en 3,20 euro per uur.   

BREAKING

Onderzoek na inbraken in optiekzaken in Goes en Waalwijk

GOES/WAALWIJK - De politie van Zeeland is een onderzoek gestart na inbraken in optiekzaken. Er is een vermoeden dat dezelfde daders toesloegen in Goes en Waalwijk. 

Bekijk meer gerelateerde artikels