Regio

Nu zondag naar de Vuelta met de shuttlebus in Breda

BREDA - De Nederlandse stad Breda krijgt nu zondag de derde rit van de Vuelta die morgen vrijdag in Utrecht start. De start en aaankomst is gepland in Breda met een rit door Noord Brabant.  

Er worden nu zondag shuttlebussen voorzien tussen de randparking van het NAC naar het centrum. De shuttlebussen rijden de ganse dag tussen 10 en 19 uur.   

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Oktoberfoor Oostende pakt uit met drie nieuwe attracties

OOSTENDE - In Oostende gaat morgen vrijdag de Oktoberfoor van start. Er zijn 70 attracties voor jong en oud met drie nieuwe attracties waaronder de Remix.   

BREAKING

Cafédraal pakt uit met nieuwe herfstsuggesties

BRUGGE - Naast de lunch kan je nu ook tal van herfstsuggesties vinden op de kaart van het Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. Uitbater Laurent zorgt voor een vlotte bediening.  

BREAKING

Bakkerijmuseum in Veurne wordt in nieuw kleedje gestopt

VEURNE - Voor het eerst in 37 jaar is het Bakkerijmuseum in Veurne gesloten. Het museum wordt in een nieuw kleedje gestopt. Exporanza uit Gent stond in voor het ontwerp. Ze mochten eerder al Koers in Roeselare realiseren.  

BREAKING

Operatie Proper

BRUGGE - In het Stadhuis werden woensdag jeugdbewegingen en schooldirecties ontvangen. Ze kregen allen een cheque voor hun inzet om zwerfvuil aan te pakken. 

BREAKING

Oesterput pakt deze maand uit met nieuw suggestiemenu

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt deze maand terug uit met een suggestiemenu aan 55 euro per persoon. Je krijgt dan een glaasje Pommery champagne als aperitief. 

BREAKING

Brasserie Surplace pakt uit met hoevepatrijs

BRUGGE - Het wildseizoen is begin oktober gestart. In tal van horecazaken zetten ze vanaf nu wildgerechten op de kaart. Chef Johan van Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge zet terug een klassieker op de kaart in deze herfstperiode.   

BREAKING

Jobfair voor Vlaaams Brabant op Brussels Airport

BRUSSEL - Op dinsdag 25 oktober wordt een Jobfair gehouden voor Vlaams Brabant. Daar staan er nu 9.309 vacatures open. In de Skyhall met zicht op de tarmac zullen 60 bedrijven hun vacatures voorstellen. Ze zoeken tal van profielen.  

BREAKING

Komend weekend paardenmateriaalbeurs bij Hippique Academy

ASSEBROEK - Komend weekend is er in Assebroek de derde editie van de paardenmateriaalbeurs van Hippique Academy aan de Astridlaan. 

BREAKING

Werken gestart aan de Promenade in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de werken gestart van de houten wandelpromenade naast de Havengeul. Er zijn herstellingen nodig aan de promenade.  

BREAKING

Waregem blijft stad van de koers

WAREGEM - In Waregem verwachten ze in 2028 het Belgisch Kampioenschap koers voor dames en heren. Volgend jaar mogen ze al het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor de jeugd verwelkomen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels