Regio

Frank Vergucht kwam zwaar ten val met de fiets

BRUGGE - De gekende Brugse fotograaf Frank Vergucht (die dagelijks weerfoto's levert aan de VRT voor het weerbericht en aan Focus WTV) is zwaar ten val gekomen. Hij moest naar het ziekenhuis overgebracht worden. De man fietst dagelijks door Brugge op zoek naar de mooiste weerfoto's.    

Er wacht hem een lange revalidatie. Toch zal zijn Facebookgroep The Bruges Feeling by Frank Vergucht niet stil liggen. Dagelijks zijn de prachtige foto's van Frank ook bij ons te zien. Gelukkig kunnen wij putten uit zijn groot archief. Wij wensen Frank een spoedig herstel toe.  

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Leuke geschenken bij Moret op de Brugse Markt

BRUGGE - De naam Moret is reeds jaren een begrip op de hoek van de Brugse Markt met de Vlamingstraat. Ze specialiseren zich nu in leuke en betaalbare geschenken. Je zal er zeker een bijzonder origineel geschenk vinden om onder de kerstboom te leggen.   

BREAKING

Assenede telt af naar carnaval

ASSENEDE - In Assenede kan het aftellen beginnen naar het carnaval dat start op 15 februari met de grote carnavalsstoet op 26 februari. Intussen werd de 33 jarige Sarah Keisse voor de derde maal opnieuw verkozen als Prinses Carnaval voor Assenede.    

BREAKING

Mist en nevel beperken zicht

BRUGGE - Mist en nevel beperken vanavond het zicht in het verkeer. Ook op het water is het zicht beperkt voor de binnenvaart.  

BREAKING

Autobrand op de parking Maria Middelares in Gent

GENT - Op de parking van het Maria Middelares ziekenhuis in Gent is er maandagnamiddag een autobrand geweest. De geparkeerde wagen was spontaan beginnen roken. 

BREAKING

Gasontploffing in Meetkerke door centrale verwarmingsketel

MEETKERKE - De gasontploffing van vanmorgen in Meetkerke werd door een deskundige van het Parket onderzocht. Hij kon de oorzaak van de ontploffing achterhalen.  

BREAKING

Vragen over fusie ziekenhuizen

BRUGGE - Op de Brugse gemeenteraad waren er maandagavond vragen over een fusie tussen de ziekenhuizen. De Brugse burgemeester riep iedereen op om de schouders te zetten rond een fusie die er nodig is om geen dokters te verliezen of ziekenhuisbedden te zien verminderen.   

BREAKING

Brugge opnieuw op het kleine scherm

BRUGGE - Brugge kwam vandaag opnieuw op het kleine scherm. De weerfoto van Frank Vergucht gemaakt in het Begijnhof haalde het weerbericht op Eén.  

Bekijk meer gerelateerde artikels