Regio

Nicky M Kids in Brugge pakt uit met openingsweekend

BRUGGE - NICKY M. KIDS, een fashion kids concept store, opent dit weekend haar deuren in Brugge centrum. Wie in het openingweekend van zaterdag 20 en 21 augustus NICKY M. KIDS een bezoekje brengt, krijgt bij aankoop van minimum 100 euro een unieke 'terug naar school'-goodiebag.

NICKY M. KIDS is gevestigd op het Kraanplein 7 in Brugge en is open van 10 uur 30 tot 18 uur. 

Voor kids fashion met een grote K, moet je bij NICKY M. KIDS zijn. De collectie is samengesteld uit exceptionele merkkledij, schoenen en accesoires, zorgvuldig uitgekozen door eigenares Anaïs. 
Ze leidt kinderen en hun (groot)ouders deskundig en gracieus doorheen de nieuwste modetrends. 

De mix van excellente merken die NICKY M. KIDS in huis heeft, is markant. De schoenmaten gaan er van 16 tot en met 38.

Daarnaast vind je er ook trendy accessoires zoals back to schoolartikelen, petten, zonnebrillen en accessoires.

NICKY M. KIDS maakt het verschil door een persoonlijke aanpak met een welgekomen stijladvies op maat. Kinderkledij kopen wordt een plezier en zorgt alleen maar voor blije gezichten. 

Terwijl broer of zus rustig kleertjes passen, kunnen de andere kleintjes zich uitleven in de attractieve kinderspeelhoek. 

"Het idee om ooit iets te gaan doen met kinderfashion is er al bijzonder lang. Door het gemis aan een exclusieve kinderstore in de buurt, besloot ik er uiteindelijk voor te gaan. “

Brugge centrum is hiervoor echt de ideale locatie.  “Kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit zijn een must in mijn kidscollectie, een Italiaanse touch biedt bovendien een enorme meerwaarde. 

Bij NICKY M. KIDS vind je hippe merken als Karl Lagerfeld, Marc Jacobs en Emporio Armani ea7 KIDS ”, besluit de ravissante Anaïs.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Oktoberfoor Oostende pakt uit met drie nieuwe attracties

OOSTENDE - In Oostende gaat morgen vrijdag de Oktoberfoor van start. Er zijn 70 attracties voor jong en oud met drie nieuwe attracties waaronder de Remix.   

BREAKING

Cafédraal pakt uit met nieuwe herfstsuggesties

BRUGGE - Naast de lunch kan je nu ook tal van herfstsuggesties vinden op de kaart van het Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. Uitbater Laurent zorgt voor een vlotte bediening.  

BREAKING

Bakkerijmuseum in Veurne wordt in nieuw kleedje gestopt

VEURNE - Voor het eerst in 37 jaar is het Bakkerijmuseum in Veurne gesloten. Het museum wordt in een nieuw kleedje gestopt. Exporanza uit Gent stond in voor het ontwerp. Ze mochten eerder al Koers in Roeselare realiseren.  

BREAKING

Operatie Proper

BRUGGE - In het Stadhuis werden woensdag jeugdbewegingen en schooldirecties ontvangen. Ze kregen allen een cheque voor hun inzet om zwerfvuil aan te pakken. 

BREAKING

Oesterput pakt deze maand uit met nieuw suggestiemenu

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt deze maand terug uit met een suggestiemenu aan 55 euro per persoon. Je krijgt dan een glaasje Pommery champagne als aperitief. 

BREAKING

Brasserie Surplace pakt uit met hoevepatrijs

BRUGGE - Het wildseizoen is begin oktober gestart. In tal van horecazaken zetten ze vanaf nu wildgerechten op de kaart. Chef Johan van Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge zet terug een klassieker op de kaart in deze herfstperiode.   

BREAKING

Jobfair voor Vlaaams Brabant op Brussels Airport

BRUSSEL - Op dinsdag 25 oktober wordt een Jobfair gehouden voor Vlaams Brabant. Daar staan er nu 9.309 vacatures open. In de Skyhall met zicht op de tarmac zullen 60 bedrijven hun vacatures voorstellen. Ze zoeken tal van profielen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels