Regio

Nicky M Kids in Brugge pakt uit met openingsweekend

BRUGGE - NICKY M. KIDS, een fashion kids concept store, opent dit weekend haar deuren in Brugge centrum. Wie in het openingweekend van zaterdag 20 en 21 augustus NICKY M. KIDS een bezoekje brengt, krijgt bij aankoop van minimum 100 euro een unieke 'terug naar school'-goodiebag.

NICKY M. KIDS is gevestigd op het Kraanplein 7 in Brugge en is open van 10 uur 30 tot 18 uur. 

Voor kids fashion met een grote K, moet je bij NICKY M. KIDS zijn. De collectie is samengesteld uit exceptionele merkkledij, schoenen en accesoires, zorgvuldig uitgekozen door eigenares Anaïs. 
Ze leidt kinderen en hun (groot)ouders deskundig en gracieus doorheen de nieuwste modetrends. 

De mix van excellente merken die NICKY M. KIDS in huis heeft, is markant. De schoenmaten gaan er van 16 tot en met 38.

Daarnaast vind je er ook trendy accessoires zoals back to schoolartikelen, petten, zonnebrillen en accessoires.

NICKY M. KIDS maakt het verschil door een persoonlijke aanpak met een welgekomen stijladvies op maat. Kinderkledij kopen wordt een plezier en zorgt alleen maar voor blije gezichten. 

Terwijl broer of zus rustig kleertjes passen, kunnen de andere kleintjes zich uitleven in de attractieve kinderspeelhoek. 

"Het idee om ooit iets te gaan doen met kinderfashion is er al bijzonder lang. Door het gemis aan een exclusieve kinderstore in de buurt, besloot ik er uiteindelijk voor te gaan. “

Brugge centrum is hiervoor echt de ideale locatie.  “Kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit zijn een must in mijn kidscollectie, een Italiaanse touch biedt bovendien een enorme meerwaarde. 

Bij NICKY M. KIDS vind je hippe merken als Karl Lagerfeld, Marc Jacobs en Emporio Armani ea7 KIDS ”, besluit de ravissante Anaïs.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt vanaf vandaag uit met een nieuwe weeklunch tot en met dinsdag 2 oktober. 

BREAKING

Nu zondag Da Smakt in Damme

DAMME - In de Zustertuin in Damme wordt nu zondag 1 oktober het culinaire event Da Smakt gehouden met de promotie en verkoop van ambachtelijke producten uit Damme en West-Vlaanderen. 

BREAKING

Algerijnse dief ingerekend in Brussel

BRUSSEL - Een Algerijnse dief werd in Brussel van de trein geplukt. Hij was in het bezit van een gestolen fiets. De fiets werd gestolen in Knokke-Heist waar hij in de nacht van 25 op 26 september vijf diefstallen had gepleegd.  

BREAKING

Auto inbrekers ingerekend in Oostende

OOSTENDE - De politie heeft twee mannen aan het station van Oostende ingerekend. Ze waren in het bezit van spullen die ze gestolen hadden uit voertuigen. Ze waren in het bezit van drie smartphones en een rugzak. Ze komen in aanmerking voor vier inbraken.  

BREAKING

Vrijdagmarkt in Sleidinge verplaatst omwille van kermisweekend

SLEIDINGE - Van vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober is er terug kermis in Sleidinge. De attracties kan je vinden op het Wilfried Martensplein. Omwille van de kermis wordt de vrijdagmarkt verplaatst. 

BREAKING

Café Louise nieuw in het Paleis op de Meir in Antwerpen

ANTWERPEN - Op het Paleis op de Meir in Antwerpen is Café Louise gestart. De nieuwe horecazaak zal gerund worden door Steven Verrept. 

BREAKING

Cruiseschip Regal Princess op woensdag in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het cruiseschip Regal Princess was woensdag in de haven van Zeebrugge. Ze hadden 3.600 passagiers aan boord waarvan de meesten gekozen hadden voor een dagje Brugge.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Oostkamp

OOSTKAMP - In Oostkamp is er komend weekend kermis, dit op zaterdag en zondag. Beide dagen kan je naar de foor op het Gemeenteplein met attracties voor jong en oud. 

Bekijk meer gerelateerde artikels