Regio

Tir Stef vind je in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De komende dagen vind je het schietkraam Tir Stef terug op de Zeedijk in Zeebrugge. Vanaf volgend weekend is hij dan terug te vinden op de Dorpskermis op het Marktplein in Zeebrugge. 

Op zaterdag 27 augustus is er daar een grote rommelmarkt gepland.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Storing van de seinen rond Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - De treinen van en naar Sint-Nikaas rijden met vertraging. De oorzaak is een storing van de seinen. 

BREAKING

Wekelijkse vrijdagmarkt verplaatst omwille van Winters Nieuwpoort

NIEUWPOORT - Omwille van de organisatie van Winters Nieuwpoort wordt vanaf nu vrijdag de wekelijkse marktdag op vrijdagvoormiddag verplaatst naar de Kerkstraat. De andere locatie voor de markt blijft behouden tot en met 5 januari 2024. 

BREAKING

Vrouw uit Nazareth opgelicht door advertentie voor reiskoffers

NAZARETH - Een vrouw uit Nazareth werd opgelicht na een advertentie voor de verkoop van achtergebleven reiskoffers op de luchthaven van Zaventem. Ze werden verkocht voor een klein prijsje. De vrouw ging in op het aanbod.  

BREAKING

De Vliedberg zoekt verpleegkundige

BRUGGE - Het Mintus woonzorgcentrum De Vliedberg vlakbij het AZ Sint-Jan in Brugge is op zoek naar een verpleegkundige. Het is vlot bereikbaar met de wagen, fiets en openbaar vervoer (zowel bus of trein).   

BREAKING

Historium Brugge zoekt barverantwoordelijke voor Duvelorium

BRUGGE - Het Historium Brugge op de Markt is momenteel op zoek naar een barverantwoordelijke voor het Duvelorium. Je hebt vanuit de zaak een prachtig zicht op het plein. Het gaat om een voltijdse job met voornamelijk dagwerk maar af en toe ook eens avondopeningen.    

BREAKING

Nu zondag Vogelbeurs van Sijseelse Geelgors in Vivenkapelle

VIVENKAPELLE - De Sijseelse Geelgors organiseren nu zondag 10 december hun vogelbeurs in het Broederklooster in Vivenkapelle. Ze hebben gekozen voor een andere locatie. 

BREAKING

Alain en Nele zijn gestart met hun foodtruck Feestverhuur Brugge

BRUGGE - Alain en Nele zijn gestart met hun foodtruck Feestverhuur. Ze verzorgen feestjes op maat van de klant zoals met wafels, pannenkoeken, pasta, hamburger of pita. In het voorjaar willen ze ook een mobiele frituur starten.   

BREAKING

Uitverkochte zalen voor Guga en Jonas

VLAANDEREN - De komende maanden trekt Comedyshows met Guga Baul en Jonas Van Thielen door Vlaanderen. De kaartjes voor hun voorstellingen vlogen de deur uit. De meeste voorstellingen volgend jaar zijn nu reeds uitverkocht.     

BREAKING

Arnout nu toch volgend jaar op de planken In Oostende

OOSTENDE - De voorstellingen van Arnout Van den Bossche doen het goed. Er zijn al terug heel wat avonden uitverkocht. In Oostende zou hij niet spelen omdat er verbouwingswerken gepland waren aan het Kursaal. Die werken zijn nu uitgesteld. 

BREAKING

Morgen woensdag komt Sinterklaas naar Winterpret in Blankenberge

BLANKENBERGE - Morgen woensdag komt Sinterklaas naar Wnterpret op het Leopold III plein in Blankenberge. Daar vind je een schaatspiste, winterbar en ook enkele kermisattracties. 

Bekijk meer gerelateerde artikels