Regio

Tir Stef vind je in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - De komende dagen vind je het schietkraam Tir Stef terug op de Zeedijk in Zeebrugge. Vanaf volgend weekend is hij dan terug te vinden op de Dorpskermis op het Marktplein in Zeebrugge. 

Op zaterdag 27 augustus is er daar een grote rommelmarkt gepland.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge opnieuw op het kleine scherm

BRUGGE - Brugge kwam vandaag opnieuw op het kleine scherm. De weerfoto van Frank Vergucht gemaakt in het Begijnhof haalde het weerbericht op Eén.  

BREAKING

Mooie zonsondergang maandagavond

BRUGGE - Er was vanavond een mooie zonsondergang in Brugge aan de Yachthaven Flandria vlakbij de Katelijnebrug. Het is er leuk vertoeven. In het clubshuis wordt een lunch geserveerd.    

BREAKING

Heel veel volk voor lichtbelevingsparcours Wintergloed in Brugge

BRUGGE - Het lichtbelevingsparcours van Wintergloed in Brugge lokte al heel wat volk. Vrijdagavond was het meteen druk maar ook op zaterdag was er bijzonder veel volk. Zaterdag stond de busparking vol en ook de ondergrondse parkings waren vol.    

BREAKING

Speelplaats De Geluksvogel in Sint-Michiels onthard

SINT-MICHIELS - De speelplaats van de stedelijke basisschool De Geluksvogel in Sint-Michiels zit in een nieuw kleedje. Het waren de Brugse schepenen Mercedes Van Volcem en Jasper Pillen die de vernieuwde speelplaats mochten openen.  

BREAKING

Sint-Laureins wil geen fusie met Eeklo

EEKLO - De Stad Eeklo heeft IDEA Consult aangesteld om de fusie met andere gemeenten te onderzoeken. De gemeente Sint-Laureins heeft inmiddels laten weten dat ze geen verdere interesse hebben.   

BREAKING

Blydhove krijgt nieuwe invulling met De Tank

ASSEBROEK - De vroegere school Blydhove aan de Generaal Lemanlaan in Assebroek krijgt een nieuwe invulling. Daar zal De Tank hun nieuwe vestiging kunnen starten. 

BREAKING

Gasontploffing in de Steenstraat in Brussel

BRUSSEL - De brandweer en de hulpdiensten werden deze middag opgeroepen voor een gasontploffing in de Steenstraat in Brussel. 

BREAKING

Inwoner uit Assebroek schenkt kerstboom aan Stad Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Dirk De fauw en schepen Mercedes Van Volcem mochten vandaag een elf meter hoge kerstboom in ontvangst nemen van een inwoner uit de Kongostraat. Het ging om een kerstboom die in de jaren negentig in de tuin geplant werd.   

BREAKING

Nieuwe kogelwerende vesten voor Brugse politie

BRUGGE - De gemeenteraad van Brugge heeft groen licht gegeven voor de aankoop van vijftig zichbare gedragen kogelwerende vesten. Zo kan de politie zich extra beschermen bij tussenkomsten. 

BREAKING

Rolschaatsen in Waregem deze winter

WAREGEM - In Waregem kan je deze winter niet schaatsen op ijs omwille van de hoge energieprijzen. Er komt wel een piste om te rolschaatsen. De piste opent de deuren vanaf 9 december.  

Bekijk meer gerelateerde artikels