Brugge

Nu zondag Blaaskapellenfestival op Brugse Kaasmarkt

BRUGGE - Op het Zand in Brugge is er nu zondag Kaasmarkt. Je kan er terecht van 9.30 tot 18 uur. Er zijn meer dan 60 kaasstanden met heel wat lekkere en unieke kazen. 

Tegelijkertijd is er ook op het Zand een Blaaskapellenfestival. Er komen muziekkapellen uit Turnhout, Brecht, Tielt, Oplinter en Ingelunster. Ze spelen vanaf 11.15 uur.   

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Cafédraal

BRUGGE - Het Restaurant Cafdreaal in de Zilverstraat in Brugge pakt vanaf morgen maandag uit met een nieuwe weeklunch.  

BREAKING

Vandaag CM Urban Walk in Brugge

BRUGGE - De CM Urban Walk wordt gehouden in vijf Belgische steden. Vandaag was Brugge aan de beurt. Er kwamen heel wat deelnemers naar Brugge.   

BREAKING

Nieuw Bourgondisch wafeltje voorgesteld in Brugge

BRUGGE - Nog tot 17 uur kan je in Brugge naar de Bourgondische markt op het binnenplein van het Gruuthusemuseum aan de Dyver in Brugge. Het event lokt heel wat volk.  

BREAKING

Leden Vlaamse Toervaartfederatie naar Damme

BRUGGE - In Brugge is er dit weekend de toervaartreünie van de Vlaamse Pleziervaart Federatie. De yachtjes komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze doen heel wat uitstappen in en rond Brugge.  

BREAKING

Nog tot eind juni werken in de Zuidzandstraat in Brugge

BRUGGE - In de Zuidzandstraat in Brugge zijn er nog tot eind juni werken bezig. De rijweg wordt er aangepakt. De parking Zilverpand is tijdens deze werken te bereiken via de Dweerstraat. (onder meer voor de klanten van Restaurant Cafédraal).  

BREAKING

Zeer druk op het Zand in Brugge voor Discover Thailand

BRUGGE - Met het mooiie weer lokt het event Discover Thailand in Bruges vandaag zeer veel volk. Het event vindt plaats op  het Zand in Brugge. Al op de middag was de ondergrondse parking Zand volzet. U kan best kiezen voor de parking Station.   

BREAKING

Park Steevens wordt op 16 juni officieel geopend

SINT-KRUIS - Het Park Steevens aan het einde van Zandtiende is een aanwinst voor Sint-Kruis. Het zal een ontmoetingsplaats worden aan de rand van het Veltembos midden in het groen en de natuur. Al heel wat streekgenoten trokken naar het Park Steevens.       

BREAKING

Herdenking Operatie Ramrod in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In Sint-Michiels werd zaterdag de Opeatie Ramrod herdacht. De geallieerden hadden op 28 mei 1944 een luchtaanval uitgevoerd op het kasteel Ter Linden. Daarbij kwamen heel wat burgers die in de buurt waren om het leven. 

BREAKING

Archeologische vondsten op site Brusk in Brugge

BRUGGE - In Brugge werden archeologische vondsten gedaan op site van  Brusk waar het nieuwe museum komt.    

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - Er is terug een nieuwe weeklunch tot en met dinsdag 30 mei in het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge.   

Bekijk meer gerelateerde artikels