Lifestyle

Komend weekend Goes Modestad in Zeeland

GOES (NEDERLAND) - In Goes in Zeeland staat alles komend weekend in het teken van mode. In het centrum kan je heel wat mooie shops vinden met mode voor haar en hem.    

Op zaterdag is er en grote fashion parade met voorstelling van de herfst- en wintermode. Tal van modezaken verlenen hun medewerking aan het event. 

Bron: Foto©Anke Ladouceur

Bekijk Ook

BREAKING

Je waardering laten blijken met een bosje bloemen

BELGIE/NEDERLAND - Het is belangrijk dat je af en toe laat merken dat je om iemand geeft. Je ziet hem of haar staan, je geeft hem of haar erkenning voor zijn of haar werk en dat kan nooit kwaad. Je laat daarmee zien dat je iemand waardeert, dat diegene onmisbaar voor haar is. Maar goed, nu je weet dat dit geen kwaad kan en dat dat alleen maar goed is, rijst er nog maar één vraag; hoe doe je dat?

BREAKING

Nog Black Week promoties tot en met zondag bij Auping

BRUGGE - In de Auping Store in de Smedenstraat in Brugge kan je nog tot en met nu zondag 27 november genieten van de Black Week promoties op de volledige collectie. Op zondag is de Auping Store in Brugge telkens open in de namiddag.   

BREAKING

Wat zijn MVNOS ?

BELGIE/NEDERLAND - Bij het kopen van een telefoon, is het ook belangrijk om een geschikte provider te zoeken. In Nederland en over de hele wereld zijn veel verschillende providers. Iedere provider heeft zijn voor- en nadelen. Om die reden is het verstandig om de verschillende providers goed te vergelijken. Er zitten veel verschillen tussen de providers. Je hebt tegenwoordig ook de mogelijkheid om voor een MVNO te kiezen.

BREAKING

Container transport via de zee, de ontwikkelingen

BELGIE/NEDERLAND  _Transport van goederen met behulp van zeecontainers werd pas een begrip nadat de Amerikaan Malcolm McLean ze uitvond in 1956. Hij zocht naar een efficiëntere manier om goederen over te laden in de haven en bedacht een stapelbare oplossing die nu de standaard is voor zeetransport met vaste maten die vastgelegd zijn in een ISO-certificering, waardoor zeecontainers overal ter wereld dezelfde maten hebben.

BREAKING

Nu al druk met de verkoop van vuurwerk in Baarle Hertog

BAARLE HERTOG - De eindejaarsperiode nadert en dat betekent dat er ook heel wat vuurwerk verkocht wordt. Velen steken de grens van Nederland over naar ons land om er vuurwerk te kopen.    

BREAKING

Zware brand op industrieterrein in Tilburg

TILBURG (NEDERLAND) - In het Nederlandse Tilburg woedt een zware brand op een industrieterrein. Er is een grote zwarte rookpluim waar te nemen. Omwonenden worden gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.     

BREAKING

Walrus opgemerkt aan Neeltje Jans

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland werd een walrus opgemerkt. Het dier lag te rusten aan Neeltje Jans. Het is de eerste waarneming van een walrus sinds 1977.    

BREAKING

Westerscheldetunnel op 26 november tolvrij

ZEELAND (NEDERLAND) - Zes zaterdagen per jaar wordt de Westerscheldetunnel tolvrij gemaakt. Dan zijn er steeds heel wat extra passages. Inwoners van Zeeland of Vlaanderen plannen dan een familiebezoek of een dagje uit.     

Bekijk meer gerelateerde artikels