Regio

Vragen over Kookeet op Brugse gemeenteraad

BRUGGE - Op de Brugse gemeenteraad kwamen er vragen rond het culinaire event Kookeet. Nele Caus stelde zich vragen over de toegangsprijs van 10 euro, over de locatie van het event wat moeilijker bereikbaar was en over de organisatie die wellicht niet meer door Brugge Plus moet. Ook raadslid Karin Robert maakte een opmerking over betaalbaarheid voor de Bruggelingen.  

Volgens schepen Demon wou men kiezen voor een nieuw concept waarbij ook de drie hotelscholen betrokken waren. De chefs gaven een positieve reactie, zeker ook over de unieke locatie. Ook het publiek dat langs kwam was tevreden. Er waren 4.650 bezoekers die gemiddeld gekozen hebben voor drie hapjes. Het minder goede weer en het event aan het einde van de maand waren volgens de schepen wellicht tegenvallers. Aanvankelijk hadden ze gehoopt op 15.000 bezoekers.     

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge Dorp terug normaal

BRUGGE/ZEBRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge Dorp heeft woensdagnamiddag een tijdlang hinder opgelopen. De oorzaak was storing van de seinen.  

BREAKING

Komend weekend Lentefoor in Beernem

BEERNEM - Op het Stationsplein in Beernem is er komend weekend de lentefoor. Er zijn tal van attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Hinder voor treinverkeer op spoorlijn 50 na aanrijding

OOSTKAMP - Het treinverkeer van en naar Oostkamp loopt momenteel hindr op. Rond 18.40 uur was er een aanrijding op de sporen.  

BREAKING

Heerlijk kermisgebak bij de Gezondheidsapotheek in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog tot en met zondag 2 april vind je heerljk kermisgebak bij de Gezondheidsapotheek op de Lentefoor in Sint-Kruis bij Barbara en John. Daarna trekken ze naar de Paasfoor op de Markt in Brugge. De Paasfoor in Brugge start op 8 april.    

BREAKING

Nu zaterdag tolvrije zaterdag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland in Nederland zal de Westerscheldetunnel nu zaterdag 1 april tolvrij zijn. Jaarlijks zijn er telkens een aantal tolvrije zaterdagen. 

BREAKING

Avondmarkt in Sleidinge

SLEIDINGE - In Sleidinge wordt op zaterdag 22 april een avondmarkt gehouden naar aanleiding van 800 jaar Sleidinge. De avondmarkt start die avond om 18 uur. 

BREAKING

Reddingstrappen, reddingsboeien en AED toestel voor Yachtclub Flandria

BRUGGE - In de Yachtclub Flandria aan de Katelijnebrug in Brugge werden de nodige voorbereidingswerken uitgevoerd voor het komen seizoen, dit rond veilgheid.  

Bekijk meer gerelateerde artikels