Regio

Vragen over Kookeet op Brugse gemeenteraad

BRUGGE - Op de Brugse gemeenteraad kwamen er vragen rond het culinaire event Kookeet. Nele Caus stelde zich vragen over de toegangsprijs van 10 euro, over de locatie van het event wat moeilijker bereikbaar was en over de organisatie die wellicht niet meer door Brugge Plus moet. Ook raadslid Karin Robert maakte een opmerking over betaalbaarheid voor de Bruggelingen.  

Volgens schepen Demon wou men kiezen voor een nieuw concept waarbij ook de drie hotelscholen betrokken waren. De chefs gaven een positieve reactie, zeker ook over de unieke locatie. Ook het publiek dat langs kwam was tevreden. Er waren 4.650 bezoekers die gemiddeld gekozen hebben voor drie hapjes. Het minder goede weer en het event aan het einde van de maand waren volgens de schepen wellicht tegenvallers. Aanvankelijk hadden ze gehoopt op 15.000 bezoekers.     

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden

BRUGGE - De stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden. De eerste wordt al gebruikt in Lissewege. Later volgt nog Zeebrugge. Volgend jaar volgen nog andere sportvelden in de Brugse randgemeenten.   

BREAKING

Al heel wat bezwaren rond openbaar onderzoek Ventilus

VLAANDEREN - Nog tot  27 oktober loopt het Openbaar Onderzoek in het dossier van de hoogspanningslijn van Ventilus. Er zijn nu reeds 40 bezwaren binnen. 

BREAKING

Busreiziger gestoken met mes in Gent

GENT - Op de bus van De Lijn werd vrijdag in Gent een man gestoken met een mes, dit in de halsstreek. De verdachte kon door de politie overmeesterd worden. 

BREAKING

Belgian Rally vanmorgen gestart op het Zand in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn deze voormiddag een 100 tal gekke wagens gestart voor de Belgian Rally. De rally duurt drie dagen en doorkruist Zeeuws Vlaanderen en gans ons land.  

BREAKING

Nog dit weekend kermis in Aalter

AALTER - In Aalter is er ook nog dit weekend kermis waar je het lunapark Tiener Club kan vinden.  

BREAKING

Waterzooi van vis op de lunch in Bistro Flandria in Brugge

BRUGGE - In de Bistro Flandria aan de Katelijnebrug bij de jachthaven in Brugge kan je dagelijks genieten van een verzorgde lunch.  

BREAKING

Vandaag start van Lifestyle tuinbeurs in kasteeldomein Ooidonk

DEINZE- Op het kasteeldomein Ooidonk, vlakbij Deinze en Sint Martens Latem start vandaag een driedaagse Lifestyle tuinbeurs met maar liefst 110 exposanten. Het zal de grootste editie worden met een ruim aanbod aan standhouders met planten, tuinmeubilair, alles voor outdoor maar ook delicatessen.    

Bekijk meer gerelateerde artikels