Regio

Brasserie Surplace pakt uit met hoevepatrijs

BRUGGE - Het wildseizoen is begin oktober gestart. In tal van horecazaken zetten ze vanaf nu wildgerechten op de kaart. Chef Johan van Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge zet terug een klassieker op de kaart in deze herfstperiode.   

Je kan de gebraden hoevepatrijs bestellen. 

Bron: Foto©Brasserie Surplace

Bekijk Ook

BREAKING

Genieten aan het Minnewater in Brugge

BRUGGE - Aan het Minnewater in Brugge is er dit jaar heel wat te beleven. Er is het lichtbelevingsparcours (met een totaal nieuwe route), de kuntschaatspiste en Winterbar Vorst. Je kan er genieten van lekkere drankjes en hapjes. 

BREAKING

Veltemweg Sint-Kruis wordt vanaf 5 december schoolstraat

SINT-KRUIS - De Veltemweg in Sint-Kruis wordt vanaf maandag 5 december schoolstraat. De straat zal voor en na de school telkens tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer. Het gaat om een proefperiode tot 17 februari 2023. Nadien zal de situatie geëvalueerd worden.  

BREAKING

Breughelavond in de Peerdeblomme in Assebroek

ASSEBROEK - Het belooft een druk weekend te worden voor de Peerdeblomme in de Weidestraat in Assebroek. Op zaterdagavond 3 decemer is er vanaf 18 uur een Breughelavond. Op zondagnamiddag verwachten ze de Sint.   

BREAKING

Lekkere oliebollen smullen op het Zand in Brugge

BRUGGE - Op het Zand vind je tot en met 8 januari 2023 de Winterfoor met onder meer de Gezondheidsapotheek. Je kan er genieten van lekkere oliebollen, beignets of frieten.   

BREAKING

Nog tot maart is de Cafédraal op maandag gesloten

BRUGGE - Nog tot maart zijn er twee sluitingsdagen bij de Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. De zaak is gesloten op zondag en maandag. Vandaag start de nieuwe weeklunch met parelhoenfilet als hoofdgerecht.   

Bekijk meer gerelateerde artikels