Regio

Gossing terug op de Brugse kerstmarkt

BRUGGE - De naam Gossing is al jaren een begrip op de Brugse Meifoor met hun Seafood maar ook van hun deelname op de kerstmarkt op de Markt.   

Je kan er genieten van een Tartfiflette Savoyarde of een heerlijke raclette. De kersmarkt op de Markt gaat nu vrijdag 25 november van start.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Havengeul in Blankenberge wordt terug uitgebaggerd

BLANKENBERGE - In Blankenberge moet de havengeul terug uitgebaggerd worden. Door de verzanding dreigen bootjes terug vast te lopen bij het in- en uitvaren van de haven.   

BREAKING

Opbrengst Brugse kaasmarkt naar De Kantel

BRUGGE - De opbrengst van de Brugse Kaasmarkt gaat dit jaar naar De Kantel. Zij zetten zich in Male in voor mensen die het financieel moeilijk hebben. In het Kantelcafé bereiden ze met voedseloverschotten maaltijden.  

BREAKING

Plopsa op zoek naar 500 medewerkers

DE PANNE - Plopsa De Panne is op zoek naar 500 nieuwe medewerkers. Ze zijn nu immers ook tijdens de wintermaanden in de weekends open maar ook de komende Krokusvakantie. Er is een jobdag in Plopsa De Panne op zaterdag 18 februari.     

BREAKING

Slagerij Colpaert lanceert Valentijnsarrangement

SINT-KRUIS - Slagerij Colpaert aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis lanceert voor 11,12 en 14 februari een Valentijnsarrangement. Je kan het arrangement bestellen tot 8 februari.   

BREAKING

Het was maandag genieten in de winterzon

BRUGGE - De winterterrassen op de Markt in Brugge liepen maandagnamiddag snel vol. Iedereen wou genieten van een beetje zon. Pas in april keren de grote terrassen voor de Brugse horecazaken terug. Door Corona mochten die terrassen twee winters blijven staan. 

BREAKING

Op zondag 19 februari carnavalsstoet in Oostduinkerke

OOSTDUINKERKE - In Oostduinkerke zal de jaarlijkse carnavalsstoet op zondag 19 februari door de straten van Oostduinkerke trekken met kleurrijke groepen en wagens. De stoet vertrekt om 14.30 uur. 

BREAKING

Eerste voorbereidingen voor Gouden Boomstoet in 2024

BRUGGE - De eerste voorbereidingen zijn gestart voor de Gouden Boomstoet die volgend jaar in augustus door de straten van Brugge zal trekken. Er werd een team samengesteld die zich voldoende zal voorbereiden.     

Bekijk meer gerelateerde artikels