Regio

Nog tot maart is de Cafédraal op maandag gesloten

BRUGGE - Nog tot maart zijn er twee sluitingsdagen bij de Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. De zaak is gesloten op zondag en maandag. Vandaag start de nieuwe weeklunch met parelhoenfilet als hoofdgerecht.   

Voor Oudejaarsavond zal je snel moeten beslissen want er zijn nog slechts enkele tafeltjes vrij voor een lekkere avond culinair genieten. Reserveren kan via 050 34 08 45. 

Bron: Foto©Linda Schamps

Bekijk Ook

BREAKING

Veiling van brandweermateriaal in Antwerpen

ANTWERPEN - Op 23 januari start de veiling van de brandweerzone Antwerpen met verkoop van heel wat materiaal. Er is een kijkdag gepland op 9 februari in de voormiddag waarbij al het te verkopen materiaal kan bekeken worden. De veiling loopt tot net met 10 februari.  

BREAKING

Nu donderdag controles op zwartrijders in Gent

GENT - In Gent zijn er deze week nog controles gepland op zwartrijders op de bussen en de trams van De Lijn. De controle in Gent is gepland nu donderdag.   

BREAKING

Nieuwe uitbaters voor Proxy Delhaize Male

SINT-KRUIS - Er zijn nieuwe uitbaters voor de Proxy Delhaize supermarkt in Male, op de hoek van de Brieversweg met de Malehoeklaan. Emiel en Billy nemen de fakkel over van de twee Nico's die dertien jaar lang hun winkel hebben gerund.     

BREAKING

Gemeentelijk rampenplan tijdlang afgekondigd in Oudenburg

OUDENBURG - In Oudenburg werd het gemeentelijk rampenplan afgekondigd. In de Vaartstraat was een middendrukleiding van de gas geraakt. Fluvius en de brandweer werden ter plaatse gestuurd.   

BREAKING

Hotel Martin's Brugge zoekt versterking

BRUGGE - Het Hotel Martin's aan de Oude Burg in Brugge is op zoek naar versterking. Ze zoeken personeel voor het onderhoud van de publieke gedeelten en voor het onderhoud van de kamers.  

BREAKING

Winterfoor in Aalst met 110 attracties

AALST - In Aalst start op vrijdag 10 februari de Winterfoor. De foor duurt tot en met zondag 26 februari. Er zijn 110 attracties voor jong en oud met 24 grote attracties. Ze staan verspreid in de stad. Het is één van de eerste grote foren in het land.    

BREAKING

Valentijn vieren in Koksijde

KOKSIJDE - In Koksijde kan je Valentijn vieren. De Zeelaan wordt herdoopt in een Chaussée d' Amour met sfeerverlichting en romantische muziek. Op zaterdag 11 februari verwachten ze heel wat verliefde stelletjes.  

BREAKING

Havengeul in Blankenberge wordt terug uitgebaggerd

BLANKENBERGE - In Blankenberge moet de havengeul terug uitgebaggerd worden. Door de verzanding dreigen bootjes terug vast te lopen bij het in- en uitvaren van de haven.   

Bekijk meer gerelateerde artikels