Regio

Infomarkt over de nieuwe brug van Steenbrugge

ASSEBROEK/OOSTKAMP - In het parochiaal centrum van Steenbrugge heeft de Vlaamse Waterweg een infomarkt gehouden over het nieuwe ontwerp voor de brug van Steenbrugge. Er komt een vast hoge brug van zeven meter hoog en een vlakke brug van 6 meter breed voor fietsers en voetgangers. Die vlakke brug zal open kunnen voor de scheepvaart. Aan beide zijden komen luifels voor de wachtende fietsers en voetgangers.    

De bocht zal er recht getrokken worden zodat het vlotter gaat voor de binnenvaart. De infomarkt lokte heel wat Bruggelingen en Oostkampenaars. 

Bron: Foto©De Vlaamse Waterweg

Bekijk Ook

BREAKING

Ivo en Tomas Nollet stellen tentoon in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hal in het Administratief Centrum 't Brugse Vrije is een nieuwe expo gestart met werk van Ivo en Tomas Nollet. De expo kan dagelijks gratis bezocht worden tot en met 15 december. 

BREAKING

Friturist gezocht voor frietkot op de Brugse Markt

BRUGGE - Voor het frietkot op de Markt in Brugge zijn ze momenteel op zoek naar een friturist voor avondwerk tussen 19 en 3 uur 's morgens. Ervaring is een meerwaarde. De kandidaat moet vlot Nederlands en Engels praten.      

BREAKING

Morgen woensdagmarkt terug op de Burg in Brugge

BRUGGE - Op de Burg in Brugge is er morgen de wekelijkse woensdagmarkt. Door de kerstmarkt op de Markt vindt de marktdag plaats op de Burg. Je kan er hetzelfde aanbod vinden. 

BREAKING

Geen treinen tussen Aat en Edingen

AAT/EDINGEN - Er rijden momenteel geen treinen tussen Aat en Edingen. De oorzaak is een aanrijding op de sporen. Er worden vervangbussen ingelegd tussen beide stations. 

BREAKING

Gemeente Eeklo investeert in camerabewaking

EEKLO - In Eeklo gaan ze op vier plaatsen camera's plaatsen. Eén van die plaatsen is de buurt rond het station. 

BREAKING

Heerlijke Belgische wafels op een stokje op de kerstmarkt

BRUGGE - Op de kerstmarkten op de Markt en het Simon Stevinplein in Brugge kan je heel wat smullen. Zo kan je er onder meer heerlijke Belgische wafels op een stokje eten van de Brugse zaak Gofre uit de Breidelstraat.  

Bekijk meer gerelateerde artikels