Regio

Infomarkt over de nieuwe brug van Steenbrugge

ASSEBROEK/OOSTKAMP - In het parochiaal centrum van Steenbrugge heeft de Vlaamse Waterweg een infomarkt gehouden over het nieuwe ontwerp voor de brug van Steenbrugge. Er komt een vast hoge brug van zeven meter hoog en een vlakke brug van 6 meter breed voor fietsers en voetgangers. Die vlakke brug zal open kunnen voor de scheepvaart. Aan beide zijden komen luifels voor de wachtende fietsers en voetgangers.    

De bocht zal er recht getrokken worden zodat het vlotter gaat voor de binnenvaart. De infomarkt lokte heel wat Bruggelingen en Oostkampenaars. 

Bron: Foto©De Vlaamse Waterweg

Bekijk Ook

BREAKING

15 Air Wing Transport zet deuren open op Melsbroek

MELSBROEK - Op de luchthaven van Melsbroek was er dit weekend opender van 15 Air Wing Transport, de thuisbasis van transportvliegtuigen van Defensie maar ook van de politiehelikopters. Ze waren te bewonderen op de luchthaven.   

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Cafédraal

BRUGGE - Het Restaurant Cafdreaal in de Zilverstraat in Brugge pakt vanaf morgen maandag uit met een nieuwe weeklunch.  

BREAKING

Vandaag CM Urban Walk in Brugge

BRUGGE - De CM Urban Walk wordt gehouden in vijf Belgische steden. Vandaag was Brugge aan de beurt. Er kwamen heel wat deelnemers naar Brugge.   

BREAKING

Sinksenfoor in Antwerpen start met mooi weer

ANTWERPEN - in het Park Spoor Oost in Antwerpen is de jaarlijkse Sinksenfoor gestart. Het is de grootste kermis van het land met 150 attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Nieuw Bourgondisch wafeltje voorgesteld in Brugge

BRUGGE - Nog tot 17 uur kan je in Brugge naar de Bourgondische markt op het binnenplein van het Gruuthusemuseum aan de Dyver in Brugge. Het event lokt heel wat volk.  

BREAKING

Nog tot en met morgen 55e editie Kesselse Feesten

KESSEL - In het Heuvelhofpark in Kessel is er nog tot en met morgen de 55e editie van de Kesselse Feesten met kermisattracties voor jong en oud.   

BREAKING

Leden Vlaamse Toervaartfederatie naar Damme

BRUGGE - In Brugge is er dit weekend de toervaartreünie van de Vlaamse Pleziervaart Federatie. De yachtjes komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze doen heel wat uitstappen in en rond Brugge.  

Bekijk meer gerelateerde artikels