Sluis

Voetgangersbrug over Damse Vaart in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse grens- en winkelstadje Sluis werd vandaag de voetgangersbrug gelegd over de Damse Vaart. Het moet de bezoekers toelaten om vlot van Kaai naar Kaai te geraken. Er werd reeds vele jaren gepraat over de komst van de brug.    

Vandaag was het eindelijk zo ver en werd de brug op de juiste plaats gelegd. 

Bron: Foto┬ęPepper Pics

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zaterdag tolvrije zaterdag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland in Nederland zal de Westerscheldetunnel nu zaterdag 1 april tolvrij zijn. Jaarlijks zijn er telkens een aantal tolvrije zaterdagen. 

BREAKING

Verder onderzoek na moord in Koewacht (Zeeland)

KOEWACHT (NEDERLAND) - Het onderzoek loopt verder na de mooord op een vrouw uit Oostende. Ze werd levenloos aangetroffen in Koewacht in Zeeland. De vermoedelijke dader werd al in het buitenland ingerekend. Meer info wil het parket niet kwijt over deze zaak.     

BREAKING

Dit is waarom een traplift in uw eigen woonst plezant is

BELGIE, NEDERLAND Naarmate u ouder wordt kan uw mobiliteit en fitheid afnemen. Hierdoor kan het steeds lastiger voor u worden om de trap op en af te geraken. Zeer ambetant, want u blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in uw eigen woonst. Gelukkig kan een traplift u soelaas bieden. We vernoemen een aantal voordelen van dit handige hulpmiddel in uw woning.

BREAKING

Friterie Sluis en 't Lempereurke zoeken versterking

SLUIS - De frietzaken Friterie Sluis en 't Lempereurke in het winkel- en grensstadje Sluis  zoeken versterking. De zaak ' T Lempereurke krijgt vanaf 1 maart nieuwe uitbaters met Jacques en Jaimy.  Ze zoeken een medewerker voor bediening en vakantie- en weeekendhulpen.     

BREAKING

Duurzaam leven doe je met refurbished elektronica

BELGIE/NEDERLAND - Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in
het leven en we zien ook steeds meer duurzame producten in de schappen. Men is meer bewust van de principes van duurzaamheid. Eén van deze principes is snelle onnatuurlijke stoffen niet in het milieu te brengen. Deze stoffen kunnen niet natuurlijk worden verwerkt. Elektronisch afval is daar één van. Wil je toch gebruik maken van elektronica? Kies dan voor refurbished elektronica. Wij vertellen je daar graag meer over.

Bekijk meer gerelateerde artikels