Regio

Vandaag en morgen Second Home beurs in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent is er vandaag en morgen de Second Home beurs. Je kan er beide dagen terecht van 10 tot 17 uur. Op de expo vind je tal van standhouders rond tweede verblijven in binnen- en buitenland.    

Je kan er onder meer Sofie en Hans vinden van Obreno Real Estate die gespecialiseerd zijn voor vastgoed in het zonnige Spanje. Je krijgt van hen heel wat deskundig advies voor uw aankoop. Sofie en Hans zijn destijds gestart met hun Frituur Faluche aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis die nu verder gezet wordt door hun zoon Joren.  

Bron: Foto©Obreno Real Estate.

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag huwelijksbeurs in Oostende

OOSTENDE - Nu zondag 24 september is er een huwelijksbeurs in Oostende, dit op de Wellington Hippodroom. Je kan er terecht van 11 tot 17 uur. 

BREAKING

Laatste kans om in te schrijven bij Maak in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het is de laatste week om in te schrijven bij Maak in Knokke. Ze bieden er een ruim aanbod rond muziek, woord, beeld en dans. 

BREAKING

Stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden

BRUGGE - De stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden. De eerste wordt al gebruikt in Lissewege. Later volgt nog Zeebrugge. Volgend jaar volgen nog andere sportvelden in de Brugse randgemeenten.   

BREAKING

Al heel wat bezwaren rond openbaar onderzoek Ventilus

VLAANDEREN - Nog tot  27 oktober loopt het Openbaar Onderzoek in het dossier van de hoogspanningslijn van Ventilus. Er zijn nu reeds 40 bezwaren binnen. 

BREAKING

Busreiziger gestoken met mes in Gent

GENT - Op de bus van De Lijn werd vrijdag in Gent een man gestoken met een mes, dit in de halsstreek. De verdachte kon door de politie overmeesterd worden. 

BREAKING

Belgian Rally vanmorgen gestart op het Zand in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn deze voormiddag een 100 tal gekke wagens gestart voor de Belgian Rally. De rally duurt drie dagen en doorkruist Zeeuws Vlaanderen en gans ons land.  

BREAKING

Nog dit weekend kermis in Aalter

AALTER - In Aalter is er ook nog dit weekend kermis waar je het lunapark Tiener Club kan vinden.  

Bekijk meer gerelateerde artikels